Annons:

Sök

Annons:

Lokala bondens chockbesked – hoppade av:

Erik Carlsson från Vimmerby kommun sökte kärleken i tv. Nu har han hoppat av TV4-programmet Bonde söker fru. Foto: Pressbild

Lokala bondens chockbesked – hoppade av: "Går inte att tvinga fram känslor"

Köttbonden Erik Carlsson från Vimmerby kommun fattade ett svårt beslut i gårdagens avsnitt av "Bonde söker fru – Kärlek åt alla". Han valde att hoppa av och skicka hem de utvalda kvinnorna. 
"Jag känner att jag känner mer vänskapskänslor än det där rätta pirret”, sa han till brevskrivarna.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

I veckans avsnitt av ”Bonde söker fru – Kärlek åt alla” som sänds på TV4 Play skulle de tre bönderna, bland annat köttbonden Erik Carlsson från Tuna, välja ut tre av fem brevskrivare till den kommande gruppdejten. 

När programledaren Linda Lindorff pratade med bönderna om känslan inför valet berättade Erik Carlsson att han hade sovit extra dåligt. 

”Det har varit mycket att fundera på och mycket tankar i huvudet. Det har varit jättesvårt faktiskt. Det är gulliga tjejer men jag hittar inte den här känslan och det där pirret som jag söker efter. Det känns tråkigt. Det hade jag ju hoppats på. Samtidigt måste jag lyssna på mig själv och på vad jag känner”, berättade Erik Carlsson för programledaren Linda Lindorff. 

”Jag låg både i går kväll och i morse och plockade i brevhögen fram och tillbaka och försökte hitta den här wow-känslan att det kanske kunde vara morsan till mina barn som står där. Men den känslan hittade jag inte där”. 

"Går inte att tvinga fram känslorna"

Lindorff frågade honom hur han skulle gå vidare efter det han hade sagt.

– Jag har funderat på mycket på det. Hade jag känt att det varit en idé att fortsätta så hade jag ju fortsatt så klart. Det är bättre att ta de dåliga nyheterna med en gång. Jag vill hoppa av”.

Erik Carlsson och Linda Lindorff träffade de fem brevskrivarna för att förmedla det tunga beskedet att de var tvungna att åka hem. 

”Det jobbigaste är väl ändå tanken på att faktiskt kanske såra tjejerna som har kommit hit. Det är inget jag vill göra men ibland måste jag lyssna på mig själv också. Det går inte att tvinga fram känslorna. 

"Fem minuter är ingenting"

Beskedet togs emot på olika sätt av tjejerna som var intresserade av Erik Carlsson.

"Det känns jättekonstigt. Fem minuter är ingenting. Han kunde ha gett oss en chans med en gruppdejt att visa vilka vi är. Jag känner mig helt tom på ord", sa brevskrivaren Jennie besviket.

Therese hade mer förståelse för Carlssons avhopp.

"Jag förstår dig. Känns det inte rätt så varför ska du satsa? Du är helt fantastisk och du kommer hitta henne. Det känns väldigt konstigt att jag har byggt upp så starka känslor.  Självklart är jag ledsen. Jag hade hoppats på något", sa Theres med gråten i halsen. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: