Annons:

Sök

Annons:

Nu kan du äta middag på Björkbacken – helt naken

Mimmi Hamnert och Anneli Rimås. Foto: Pressbild

Nu kan du äta middag på Björkbacken – helt naken

Nu lanserar Björkbacken ett nytt middagskoncept i coronakrisen. Du kan äta en trerättersmiddag – helt naken.
– Det går självklart att ha kläderna på sig också, gästen väljer själv, säger hotellchefen Anneli Rimås och restaurangchefen Mimmi Hamnert i ett pressmeddelande.

Annons:

Efter de nya regleringarna och rekommendationerna kring covid-19 försöker nu restauranger och hotell hitta andra koncept för att locka gäster. 

Björkbackens Karaktärshotell lanserar nu ett nytt koncept som man testar på fredag i nästa vecka. 

– Planen är att det ska vara bokningsbart varje fredag-lördag fram till jul om det slår väl ut, säger Anneli Rimås och Mimmi Hamnert.

"Tänker oss par"

Det handlar om ett rum- och matpaket där allt som händer, händer i det hotellrum man har bokat. All mat och dryck serveras på ett bord direkt utanför rummet. Man hämtar sedan in sin middag och sitter i rummet och äter sin trerättersmiddag. På morgonen efter får man också en frukost man själv beställt serverad till rummet. 

– Vi tänker oss att det är par som bokar, därför har vi satt ett fast pris för hela paketet, julbord alternativt trerätters inklusive dubbelrum och frukost, säger Anneli och Mimmi.

Rum har reserverats

Man har också gjort en tipspromenad som man, om vädret tillåter, kan gå. 

– För att krydda det hela har vi gjort en liten tipspromenad på Björkbackenområdet och Gästgivarhagen som om vädret tillåter kan vara skön att gå och givetvis kan man vinna priser. Hotell-TV:n har 19 kanaler så man kan ha en helmysig hotellkväll hos oss. Vi har också spel man kan låna i receptionen. Vi tror många är lite trötta på sin hemmamiljö dessa tider och tycker det kan vara skönt att ta en hotellnatt med god mat som omväxling. Så vi ser med spänning fram emot responsen, säger de båda.

Ett antal rum har reserverats för detta paket på Björkbacken.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: