Annons:

Sök

Annons:

På måndagen var det säljstart för Susanne Gustafsson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling av bostadsrätterna i de sexvåningshus som ska byggas i centrala Vimmerby. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och Carlström Project AB

Vilken flygande start – så många lägenheter såldes redan första dagen

Det blev en flygande start när försäljningen av bostadsrätterna i sexvåningshusen tillhörande Bostadsrättföreningen Kiosken drog i gång på måndagen:
– Det visar att intresset för dem är stort, säger mäklaren Susanne Gustafsson.

Annons:

På måndagen inleddes försäljningen av de 17 lägenheterna i de två sexvåningshus som ska byggas på gamla Sibylla-tomten i centrala Vimmerby.

Totalt var det sex stycken tvårummare på 60 kvadratmeter, fem stycken trerummare på 77 kvadratmeter och sex stycken trerummare på 79 kvadratmeter som gick ut till försäljning.

Och redan efter en dag är närmare hälften av lägenheterna bokade.

"Positiv dag"

 – Det har varit en väldigt positiv dag. Vi tecknade bokningsavtal för åtta av de 17 lägenheterna. På förhand var det svårt att veta vad man skulle hoppas på, men det här var riktigt kul, säger Susanne Gustafsson, ansvarig mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Störst intresse har det varit för trerummarna, och då speciellt de högst upp i sexvåningshusen med balkonger i två väderstreck.

– Jo, så är det, men även ett par av tvårummarna har bokats, berättar Susanne Gustafsson.

Vad händer nu?

– Vi jobbar vidare med försäljningen, och det är flera som har hört av sig för mer information eller som ska fundera lite till. Men hälften av lägenheterna sålda på en dag visar att intresset för dem är stort, så det kanske kan vara bra att skynda sig på om man verkligen vill ha en.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: