Annons:

Sök

Annons:

FLICKA SÅG BLODIG KVINNA JAGAS AV MAN

Foto: Bildbyrån

FLICKA SÅG BLODIG KVINNA JAGAS AV MAN

En flicka såg en blodig kvinna jagas av en man i Hultsfred. Det hela kan ha koppling till flera tidigare händelser. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Onsdagens misshandelshistoria i ett trapphus i Hultsfred har kopplingar till lördagens händelse gällande olovligt brukande av personbil. Det var i förra veckan som vår tidning rapporterade om att en kvinna i 35-årsåldern fick låna en man i 80-årsålderns bilnycklar för att hämta något i en bil.

Det ska ha slutat med att den körkortslösa kvinnan satte sig bakom ratten och senare stoppades av en polispatrull i Hultsfred. 

Polisen trodde att det här kan vara upprinnelsen till onsdagens händelse, där kvinnan ska ha knuffat till mannen så att han ramlade bakåt och slog i bakhuvudet i ett trapphus i Hultsfred. Misstänkt och målsägande är sedan tidigare bekanta med varandra. 

"Skriker på hjälp"

Nu har nya uppgifter kommit till polisen. En flicka har berättat för polisen att en kvinna kommit springandes på Västra Långgatan i Hultsfred. Hon ska då ha varit blodig på kroppen samt på armar och händer. Hon ska också ha varit jagad av en man

– Den här flickan kommer på cykel och har berättat att hon kommer och springer och skriker på hjälp. Hon springer till slut in i ett trapphus och då ser inte flickan mer vad som händer, säger Anders Hultman vid polisen.

Signalementet på kvinnan stämmer in på den tidigare nämnda kvinnan i 35-årsåldern. 

– Vi får höra henne och se om hon har utsatts för något och om hon vill berätta om det. 

Rubriceringen är misshandel. Kvinnan blev också stoppad av en patrull i en bil på torsdagsmorgonen och misstänks nu för rattfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning.

– Vi får se vad analysen visar där.

HÄR kan du läsa den första artikeln och HÄR den andra. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: