Annons:

Sök

Annons:

Treglasfönster krossades vid inbrott i butik i Vimmerby

Livsmedelsbutiken Minipris i Vimmerby drabbades av ett inbrott i natt. Tjuven eller tjuvarna krossade en ruta på sidan av fastigheten och fick bland annat med sig en stor mängd mobiltillbehör vid inbrottet. Foto: Privat

Treglasfönster krossades vid inbrott i butik i Vimmerby

Mitt i natten väcktes Maher Alsaloom av ett telefonsamtal om att någon eller några okända gärningspersoner hade tagit sig in i hans butik, Minipris, i Vimmerby.

Annons:

Strax efter klockan 04.00 under natten mellan torsdag och fredag utsattes Minipris, matbutiken på Vimmerbyallén, av ett inbrott.

Ägaren Maher Alsaloom, bosatt i Kisa, väcktes av ett telefonsamtal från Securitas som berättade att någon eller några okända tjuvar hade krossat en ruta på sidan av fastigheten och tagit sig in i butiken. 

– Tjuven eller tjuvarna slog sönder ett treglasfönster på sidan av fastigheten och tog sig in i butiken. När de har kom in i butiken och tog grejer började larmet tjuta. Jag tror att de ville ta den snabba vägen ut och försökte slå sönder den nedre glasrutan i entrédörren, men det gick inte. Vad jag kan se tog de samma väg ut, säger ägaren Maher Alsaloom. 

"Tömt en hylla med mobiltillbehör"

Tjuven eller tjuvarna fick med sig mobiltillbehör och papper som man rullar cigaretter med. Securitas har kameraövervakning i butiken och det är material som polisen ska få ta del av.

– Jag vet inte exakt vad de har tagit eftersom det finns många grejer i butiken. Jag vet att de har tömt en hylla med mobiltillbehör och jag vet inte hur mycket det rör sig om. Jag får kolla runt i butiken för att se om det är något mer som saknas, säger Maher Alsaloom. 

Hur ser du på det som har inträffat?

– Det är jättetråkigt att någon gör inbrott och stjäl saker.

Efter att ha städat upp allt glassplitter håller butiken öppet som vanligt i dag, fredag. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: