Annons:

Sök

Annons:

AVLIDNA KVINNANS DÖDSORSAK FASTSTÄLLD

Dödsorsaken för den avlidna kvinnan i Hultsfred har fastställts. Foto: Lotta Madestam

AVLIDNA KVINNANS DÖDSORSAK FASTSTÄLLD

I lördags morse hittades en kvinna i 70-årsåldern avliden i sin bostad i Hultsfred. Nu har obduktionen preliminärt fastställt att kvinnan dog av en massiv hjärnblödning. Det skriver Barometern idag.

Annons:

I samband med upptäckten fanns en man i lägenheten och han greps, misstänkt för mord. I tisdags släpptes mannen på fri fot, men var fortfarande misstänkt för mord.

Obduktionen har nu visat att kvinnan dog av en massiv hjärnblödning. Det är oklart om den orsakades genom våld eller ett fal.

– Det är två rättsläkare som har gått igenom kroppen. Dödsorsaken är hjärnblödning och de kan inte avgöra om hjärnblödningen har uppstått av ett naturligt fall genom islag i golvet eller genom annans persons åverkan. Det här var en äldre person med vissa svårigheter, säger Linda Caneus, åklagare och förundersökningsledare, till Barometern

Mannen befann sig i bostaden och har i förhör sagt att han trodde att kvinnan sov. Det var inte han som larmade polisen.

– Hon hade inga yttre skador och det finns inget annat i utredningen som tyder på att den här mannen skulle ha varit våldsam tidigare. Nu avvaktar vi och inväntar det slutgiltiga obduktionsprotokollet, säger åklagare Linda Caneus till Barometern.

Vi har sökt Caneus utan resultat.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: