Annons:

Sök

Annons:

Mannen som fick jack i huvudet jobbar på ALV:

Den man som föll till marken och skadade sig under fredagens bråk vid Astrid Lindgrens Värld jobbar i parken. Det berättar vd:n Joacim Johansson på måndagen. Bilden är en genrebild. Foto: Ossian Mathiasson

Mannen som fick jack i huvudet jobbar på ALV: "Hemskt tråkigt"

En man i 25-årsåldern skadade sig och fördes med ambulans till sjukhus efter fredagens bråk vid Astrid Lindgrens Värld. Nu meddelar ALV:s vd Joacim Johansson att målsägande jobbar i parken. 

Annons:

Polisen beordrades under fredagseftermiddagen till Astrid Lindgrens Värld med anledning av ett bråk som ska ha påbörjats inne på området och fortsatt utanför. Det framkom information om två personer som bråkar och två personer som försöker avstyra bråket. 

En man i 25-årsåldern från Vimmerby kommun blev kastad i marken, skadade sig i huvudet och fördes med ambulans till sjukhus för vård. Han fick ett jack i huvudet och var i behov av sjukhusvård. 

Misstänkt ska vara en man i 25-årsåldern, även han hemmahörande i Vimmerby kommun. 

– Det verkar som att det är någon konflikt mellan misstänkt och målsägande. Man har varit osams sedan tidigare, säger Ulf Gollungberg. 

"Hemskt tråkigt"

Astrid Lindgrens Världs vd Joacim Johansson berättar att målsägande är en medarbetare på Astrid Lindgrens Värld. 

– Det jag har tagit del av är att en medarbetare till oss blev misshandlad. Jag har fått information om att det inte skedde på offentlig plats i parken. Jag törs inte svara på om det var backstage eller om det var utanför staketet. Det ska vara helt oklart och det jag vet är att det inte skedde inne på offentlig allmän plats i parken, säger Joacim Johansson.  

Är misstänkt också en medarbetare på Astrid Lindgrens Värld?

– Det kan jag inte svara på, det är mer än vad jag vet. 

Hur ser du på händelsen? 

– Det är hemskt tråkigt. Jag har inte varit med om det på mina tio år på ALV och det är olyckligt oavsett. Det kan förstås hända ute på stan och nu hände det hos oss. Det är lika tråkigt att ungdomar råkar så i luven på varandra att de inte kan hålla nävarna nere vid midjan.

Hur kommer händelsen hanteras vidare?

– Jag vet att personalavdelningen kommer hantera frågan med vår medarbetare. Vi fortsätter jobba med vårt säkerhetsarbete, men säkerhetsarbete på nivå att ungdomar råkar i luven på varandra är utmanande. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: