Annons:

Sök

Annons:

Traditionsenlig hantverksdag arrangeras i Virserum

Hantverksdag arrangeras av Virserums konsthall.

Traditionsenlig hantverksdag arrangeras i Virserum

Hantverksdagen i Virserum arrangeras återigen, trots rådande pandemi. Enligt arrangören, som ser fram mot evenemanget, har särskilda åtgärder antagits för att undvika smittspridning.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Under söndagen arrangeras så som många gånger tidigare en hantverksdag vid Bolagsområdet i Virserum. Som arrangör står Virserums konsthall. Mellan klockan 12-17 fylls området med elva stycken hantverksutställare, däribland ull och sömnadshantverk, liksom Fågelfors Hattateljé. Under dagen kommer även clownen Mike att uppträda.

Uppskattat evenemang

För arrangören Tobias Lundgren, konsthallsvärd på Virserums konsthall, blir det hans första hantverksdag.

– Jag vet att det har varit väldigt uppskattat genom åren.  Det är många försäljare som återkommer från tidigare år. Jag tror att det är särskilt uppskatatt i år då många av hantverkarna inte haft möjligheten att ställa ut så mycket, säger Tobias Lundgren.

Vill undvika smittspridning

För att se till så att smittspridningen av coronaviruset hålls nere försöker man sprida ut besökarna. På området kommer det finnas skyltar som uppmanar till att hålla avstånd och hantverksstånden kommer vara placerade med stora ytor mellan. Tobias Lundgren hoppas att man med detta ska undvika att folksamlingar uppstår.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: