Annons:

Sök

Annons:

Matbutiken Willys öppnas i Vimmerby under 2023. Foto: MostPhotos

NY MATBUTIK ÖPPNAS I VIMMERBY – GER 40 NYA JOBB

Matjätten Willys kommer öppna en butik i Vimmerby. Det meddelar kedjan i ett pressmeddelande idag. 

Annons:

Butiken kommer att placeras längs med Vimmerbyallén i närheten av rondellen vid Coop och Landrins Bil. Etableringen ger 40 nya jobb och Willys skriver att man vill stärka sin position i den här delen av landet.

– Med den nya butiken kommer vi att täcka in ett nytt område och nå nya kundgrupper. Vi ser stor potential för Willys koncept i Vimmerby. Det saknas en lågprisaktör med fullsortiment med bra mat till låga priser i staden. Vår etablering kommer att sätta fart på konkurrensen, till gagn för kunderna, som får lägre priser och mer att välja på, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Preliminärt öppnar butiken under 2023 och butiksytan kommer mäta cirka 3 000 kvadratmeter. 

"Det kommer bland annat att erbjudas mycket färskvaror och en stor andel ekologiska och miljömärkta varor. Som ett led i Willys e-handelssatsning kommer butiken även att erbjuda en Hämta-station, där kunderna kan hämta upp sina matkassar som man handlat på nätet. Butiken kommer att märkas med Bra Miljöval, som är Naturskyddsföreningens märkning för livsmedelsbutiker, med högt ställda krav på bland annat sortiment och energieffektivitet", skriver Willys. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: