Annons:

Sök

Annons:

Lokalt företag utökar verksamheten och får nytt ben att stå på

Tomas Jonasson och Oliver Petersson gläds över att Montico utökar verksamheten i Vimmerby för att erbjuda både bemanning och utbildning. Foto: Pressbild

Lokalt företag utökar verksamheten och får nytt ben att stå på

Vimmerbyföretaget Montico utökar sin verksamhet till att både erbjuda utbildningar av olika slag och bemanningstjänster. 
”Vi är glada att nu kunna erbjuda både bemanning och utbildning i Vimmerby”, säger Tomas Jonasson, Monticos affärsområdeschef, i ett pressmeddelande. 

Annons:

Montico bedriver sedan tidigare arbetsmarknads- och företagsutbildningar i Vimmerby. Nu utökas repertoaren med bemanningstjänster. Montico kommer hädanefter erbjuda både bemanning och utbildning.

”Många företag upplever idag att det är svårt att hitta rätt kompetens. Därför är vi glada att nu kunna erbjuda både bemanning och utbildning i Vimmerby. Genom att kombinera våra tjänster kan företagen få en heltäckande lösning för sina personalbehov, oavsett om det gäller att hyra in personal eller att kompetensutveckla sin befintliga personal”, säger Tomas Jonasson, affärsområdeschef bemanning, i ett pressmeddelande. 

Monticos bemanningslösningar omfattar både kollektiv- och tjänstemannapersonal och ger företag möjlighet att hyra in personal för att täcka temporära behov, till exempel vid sjukdom, semester eller hög arbetsbelastning och säsongstoppar.

”Vimmerby med omnejd är en spännande region på flera sätt med många företag inom tillverkningsindustrin, en bransch som vi har stor erfarenhet av. Vi samarbetar idag med ett par företag på orten och ser fram emot att hjälpa fler företag med utbildningar och bemanningslösningar”, säger Oliver Petersson, konsultchef på Vimmerbykontoret, i ett pressmeddelande. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: