Annons:

Sök

Annons:

Vimmerbyföretaget invigde sitt nya showroom med fönster och dörrar

Ronny Eriksson och Sonny Eriksson visar upp RST Nordic Fönsters nya showroom som invigdes på torsdagseftermiddagen. Foto: Ossian Mathiasson

Vimmerbyföretaget invigde sitt nya showroom med fönster och dörrar

RST Nordic Fönsters verksamhet inryms numera i Energihusets lokaler. Företagets nya showroom invigdes i torsdags. 
– Vi visar alla sorters fönster och dörrar samt nytillskottet garageportar, säger Ronny Eriksson, en av tre delägare på RST Nordic Fönster.

Annons:

Gullringsborna Sonny Eriksson, Ronny Eriksson och Tom Lynbech tog förra vintern över kursade fönsterföretaget Nordic Fönster och bytte namn till RST Nordic Fönster. 

Företaget huserade i en lagerlokal på Rönnbergsgatan i ett års tid och flyttade till Energihusets lokaler på Vimmerbyallén i månadsskiftet januari-februari. 

Invigning av företagets showroom

Nu har de kommit iordning på riktigt och ett showroom med fönster och dörrar från leverantören Dako har skapats i en del av butiken. Showroomet invigdes på torsdagseftermiddagen. 

– När vi flyttade hit började vi prata om att vi behöver ett utrymme för att visa upp våra produkter. Då kom vi på att det är lägligt att bygga ett showroom här och våra leverantörer hakade på idén. Vi har byggt ett showroom med garageportar, ytterdörrar och altandörrar efter att ha rensat ut diverse olika pannor, säger Ronny Eriksson. 

Han ser positivt på att kunder kan komma till butiken och få sig en bild av vad de har för produkter. 

– När vi ibland förklarar våra produkter kan det vara svårt för kunderna att förstå vad vi pratar om. Vi vill göra det möjligt för våra kunder att komma hit, känna, klämma och se vad som funkar. Det blev ett jädra pådrag i vår tidigare lokal när de fick klämma och se vad vi har för produkter. Tanken är också att kunderna ska känna till att vi har flyttat hit. Nu hoppas vi att det kommer folk till oss, säger Ronny Eriksson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: