Annons:

Sök

Annons:

Han blir ny produktionschef på Vimmerbyföretaget:

Daniel Gottling Nestor och Victor Kennmark har tillträtt rollerna som produktionschef respektive redaktionschef på Roxx. Foto: Pressbild

Han blir ny produktionschef på Vimmerbyföretaget: "Väldigt stolt"

Vimmerbyföretaget Roxx gör organisatoriska förändringar. Daniel Gottling Nestor och Victor Kennmark tillträder nya roller som produktionschef respektive redaktionschef.
– Vi växer som företag och måste anpassa organisationen efter det, säger Daniel Gottling Nestor.

Annons:

De senaste åren har Roxx Communication Group AB vuxit mycket. Vimmerbyföretaget har drygt 40 anställda och gör nu en del organisatoriska förändringar.

Sedan 1 september är Daniel Gottling Nestor ny produktionschef. Samtidigt har Victor Kennmark tillträtt jobbet som redaktionschef och redaktör. Den senare har tidigare varit copywriter på företaget.

– Jag är stolt över att ha fått förtroendet att bli ny produktionschef på Roxx. Det ska bli väldigt kul att vara med och utveckla företaget ytterligare. Jag har varit på Roxx i snart nio år och tycker verkligen att det är en rolig arbetsplats med trevliga kollegor. Det är häftigt att ha ett så stort mediaföretag på landsbygden, som håller så hög kvalitet på det vi gör. Att våra kunder också tycker det gör att vi kan växa. Jag är väldigt stolt över hela gruppen som tillsammans gör det här, för det är verkligen ett lagspel, säger Daniel Gottling Nestor.

Varit produktionsledare

Han har tidigare varit produktionsledare på företaget. 

– Jag fortsätter på det spåret och kommer även i fortsättningen att planera, men skillnaden nu blir att jag har ett personalansvar också. Vi växer som företag och då måste vi anpassa organisationen efter det. Vi har väldigt mycket personal som är producerande och då är det här ett naturligt steg. Det är många uppdrag som ska slutföras och mycket att hålla koll på, så då behöver vi göra den här förändringen när produktionsorganisationen har vuxit.

Hela produktionsorganisationen, frånsett bolaget Roxx Webb, kommer ingå under Daniel Gottling Nestors ansvar.

– Det är skribenter, formgivare och illustratörer. Jag planerar sedan tidigare alla projekt vi får in med de projektledare vi har och kommer fortsätta göra det även framöver. 

Lokal S-profil

Daniel Gottling Nestor är också en stor socialdemokratisk profil lokalt och har flera politiska uppdrag. 

– Mitt fokus är att sköta mitt jobb och mina politiska uppdrag parallellt. Jag har både en förstående arbetsgivare och partner, för det blir mycket jobb. I och med att jag lade ned mitt eget företag är det Roxx och politiken som gäller. Jag känner att jag klarar av att förhålla mig till de uppdrag jag har, men jag har också en väldigt bra dialog med min arbetsgivare. Jag tycker det är en rolig vardag och vi stämmer av det kontinuerligt. 

Kommer ditt politiska engagemang minska något till följd av din nya roll?

– Nej, det är inte tanken. Jag kommer fullfölja mina uppdrag.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: