Annons:

Sök

Annons:

Så blir höstens stora event – här är platsen och programmet

Vimmerbygalan gör comeback, men kommer nu att kallas för oktoberfesten. Den 18 oktober är det dags i Åbros nya restaurang. Foto: Arkivbild

Så blir höstens stora event – här är platsen och programmet

Vimmerbygalan är ett minne blott. Nu blir det en oktoberfest i Åbros nya restaurang. Priser som Årets Vimmerbybo och Årets Butik ska delas ut.
– Vi siktar på en trevlig kväll, säger Marcus Hamlin, ordförande för Företagarna Vimmerby.

Annons:

Pandemin satte stopp för Vimmerbygalan både 2020 och 2021. Förra året anordnades en alternativ gala vid namn Vimmerby Tillsammans-galan på torget. 

Nu kommer det arrangeras en Vimmerbygala igen, men då under nytt namn. Företagarna Vimmerby har nu satt principen för höstens event och den 18 oktober är det dags för oktoberfest. Den kommer att äga rum i Åbros nya restaurang. 

– Vi siktar på en trevlig kväll, där vi kan nätverka sinsemellan. Att det blir en onsdag är för att vi tror att det är enklare för folk att finna tid i sina kalendrar, säger Företagarnas ordförande Marcus Hamlin.

Konferencier är välkände Fredrik Thalin. Programmet inleds med mingel och fördrink och därefter blir det en tyskinspirerad buffé. 

– Man ska känna igen sig och det är liknande det vi hade fram till något år pandemin, säger Hamlin. 

Flera priser

Efter att måltiden inmundigats vankas musikquiz med Patric Engqvist. Därefter är det dags för prisutdelning. Vinnarna av Årets Företagare och Årets Unga Företagare presenterades tidigare i sommar, men under oktoberfesten avslöjas vem som blir Årets Vimmerbybo, Årets butiksanställde, Årets butik samt Värdskapspriset. 

Företagarna Vimmerby tar gärna in förslag på vem som ska bli Årets Vimmerbybo. Då krävs också en motivering till varför denne ska få utmärkelsen.

– Har man lite idéer är vi öppna för det, säger Marcus Hamlin.

Han ingår själv i juryn tillsammans med Christian Ingemarsson och Carolina Leijonram. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: