Annons:

Sök

Annons:

Många besökte öppet hus på Träningshuset

Träningshusets Adam Koponen var nöjd med gymmets öppna hus. Foto: Stefan Härnström

Många besökte öppet hus på Träningshuset

Adam Koponen med personal hade mycket att göra under lördagen. Intresset bland Vimmerbyborna att ta en titt på Träningshusets nyrenoverade lokaler och utbud var stort.
– Det har varit över förväntan, konstaterade Adam redan under förmiddagen.

Annons:

Evenemangsmässigt var det en chansning att hålla öppet hus på lördagen med så mycket annat som drar som Novemberkåsan, årsfester och övriga händelser. Enligt Adam hade man bestämt sig för den här helgen sedan en lång tid tillbaka och det höll man fast vid.

 – Det har varit bättre ruljangs än vad jag trodde med tanke på allt annat som händer idag. Folk har tagit med sina barn hit. Ungdomar som varit intresserade av att börja träna har varit här. Folk har tagit med sina sambos och varit med och ställt upp i våra tävlingar som vi har med Skinpunks och de andra. Det är absolut en lyckad förmiddag!

Alla är välkomna

Besökarna kom från alla möjliga målgrupper. De äldsta som kom och provade var i 80-årsåldern och ned till barn runt 12 som kommit förbi med föräldrarna.

Gymmets ordinarie besökare är också en väldigt blandad grupp som Adam beskrev som följande:

– Vi har  vissa som är väldigt seriösa inom vissa saker som funktionell träning. Vissa håller på med kroppsbygge, vissa tränar enbart för hälsan och för att det är roligt och så har vi de som tränar för att de håller på med tävlingar. Vi har hittat ett sätt där alla är välkomna och det fungerar för alla. Jag tycker vi har bibehållit det och utvecklat det under det här första ett och ett halvt året.

Flera små tävlingar

På frågan om helgens övriga evenemang hjälpt eller stjälpt Träningshusets öppet hus tänker Adam att det nog varit lite av varje.

 – Vissa personer har ändå tänkt att gå hit en timme. Träna lite eller säger hej och sedan åka vidare. Så var det nu på morgonen. Hade man haft patent på den här helgen då är det ju mer folk. Speciellt med hela konceptet att gruppträna och sedan käka lunch på Stadshotellet, gå på spa och så vidare. Det hade varit mycket attraktivare om vi inte hade varit på samma helg men det har varit lyckat tycker jag.

Stefan Härnström

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: