Annons:

Sök

Annons:

  • En av Vimmerbys största kändisar har fått nytt utseende

    Martin Schmetzer har skapat Bryggmästarens nya design. Nästa bild i bildspelet visar den nya designen mer detaljerat. Foto: Åbro Bryggeri

  • En av Vimmerbys största kändisar har fått nytt utseende

    Så här ser den nya designen för Bryggmästarens ut. Foto: Åbro Bryggeri

En av Vimmerbys största kändisar har fått nytt utseende

De flesta Vimmerbyprofilerna behåller sitt utseende år efter år. Men nu har en av de absolut största fått en ny look. Nya Bryggmästaren lanseras på Systembolaget i oktober.
– Jag är oerhört nöjd, säger Henrik Dunge i ett pressmeddelande.

Annons:

Förra året utlyste Åbro Bryggeri en designtävling för ett nytt utseende av sitt flaggskepp Bryggmästaren. Över 100 bidrag skickades in och vann gjorde frilansdesignern Martin Schmetzer. 

Nu presenteras resultatet och i oktober är det premiär för nya Bryggmästaren på Systembolaget. 

– Det har varit en lång process och väldigt mycket jobb, men jag är jättenöjd med resultatet. Jag har fått vara delaktig genom hela projektet och det har inte kompromissats med designen längs vägen, vilket känns jättebra. Det ska bli jättekul att äntligen få presentera resultatet av ett års grundligt designarbete, säger Martin Schmetzer i ett pressmeddelande. 

"Oerhört nöjd"

Den nya designen lanseras på Stockholm Beer & Whiskey Fesival. 

 – Jag är oerhört nöjd med slutresultatet. I dess nya klädnad ser Bryggmästarens ut som det premiumöl det verkligen är. Den nya designen speglar på ett fantastiskt sätt det hantverkskunnande som kännetecknar Bryggmästarens, säger vd:n och ägaren Henrik Dunge.

Bryggmästarens är Vimmerbybryggeriets främsta premiumprodukt och en serie hantverksöl som utvecklas och bryggs av Åbros egna bryggmästare. 

 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: