Annons:

Sök

Annons:

  • Företaget öppnar i nya lokaler och vill växa ytterligare

    Fyrklöverns styrelseordförande Per Nilsson lämnar över en bukett blommor till Ulrica Wall, kontorschef på Fyrklöverns nya kontor i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

  • Företaget öppnar i nya lokaler och vill växa ytterligare

    Per Nilsson, Marlene Karlsson, Sofie Hassona, Camilla Fyhr och Ulrica Wall är nöjda med Fyrklöverns nya kontor på Sevedegatan i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

Företaget öppnar i nya lokaler och vill växa ytterligare

Efter två månader i tillfälliga lokaler har Vimmerbys nya redovisningsföretag Fyrklövern ekonomi och juridik öppnat i nya lokaler.
– Det har gått fortare än vad vi först tänkte oss, säger Ulrica Wall, kontorschef i Vimmerby. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerbykontoret är Fyrklöverns elfte kontor i Sverige och det allra första i Småland. Efter att ha hållit till i tillfälliga lokaler på kontorshotellet på Badhusgatan i två månader flyttade företaget in i Nitins Rekonds och El- och fastighetsservices tidigare lokaler på Sevedegatan strax före jul. 

– Våra lokaler består av flera kontorsrum, loungedel, kök och konferensrum för att vi ska kunna ta emot våra kundmöten på bästa sätt. Vi flyttade hit i december och är jättenöjda med lokalerna, säger Ulrica Wall. 

Hon ser många fördelar med de nya lokalerna. 

– Det är ljusa och fina lokaler som passar oss jättebra och vi känner att vi har fina utrymmen. Det är lätt att ta sig hit och parkeringsmöjligheterna är bra, säger Ulrica Wall. 

Företaget vill växa ytterligare

Fyrklövern bjöd under torsdagen och fredagen in till öppet hus i Vimmerby. 

– Alla som är intresserade, både befintliga och nya kunder, har möjlighet att komma och besöka oss, se var vi sitter, upptäcka vad vi har att erbjuda och lära känna oss. Vi är en redovisningsbyrå som erbjuder en bredd av tjänster och känner att vi kan tillföra mer på marknaden. Vi hjälper kunderna med det de behöver inom ekonomi och juridik.

Hur vill du summera de första månaderna i Vimmerby?

– Vi ser att det fyller på bra med kunder och det är jag tacksam för. Jag ser också att det är väldigt omtyckta konsulter som sitter här. Det är många som ringer till oss. 

Företaget har till att börja med rekryterat åtta medarbetare. Medarbetarna som har börjat jobba på Fyrklövern är kontorschefen Ulrica Wall, Anton Karlsson, Eva Gustafsson, Robert Alexandersson, Veronica Lindkvist, Marlene Karlsson, Henrik Edén och Camilla Fyhr.

– Vi startar med åtta medarbetare. Camilla Fyhr är den åttonde medarbetaren som började sin anställning 1 december. 

– Vi har startat upp med ett jättebra gäng och jag är väldigt tacksam för det. Det är bra människor och duktiga konsulter.

Företaget har för avsikt att växa ytterligare och anställa fler medarbetare. 

– Här i Vimmerby hoppas vi att växa. Vi har just nu en annons ute och planerar för att bli fler inom en tvåårsperiod. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: