Annons:

Sök

Annons:

Vimmerbygalan ser ut att bli en succé – så många är anmälda

Marcus Hamlin, Peter "Pea" Thorstensson, Maria Karlsson, Caroline Arvidsson, Hampus Weth Wolmeryd och Örjan Lundqvist i Företagarnas styrelse. Foto: Pressbild

Vimmerbygalan ser ut att bli en succé – så många är anmälda

Efter några år utan Vimmerbygala är det dags igen den 12 april. Förhoppningen från Företagarna Vimmerby är att intresset ska bli rekordstort.

Annons:

Vimmerbygalan gör comeback i klassisk tappning för första gången efter pandemin. Den 12 april är det dags på Mässhallarna i Vimmerby. Företagarnas kassör Peter "Pea" Thorstensson har varit med och arrangerat galan 13 gånger tidigare. 

– När vi i styrelsen började arbetet med VimmerbyGalan 2024 blev ambitionen högre än tidigare och det kommer märkas. Det blir en kväll som sticker ut från mängden med såväl underhållningen som maten men framförallt möjligheten för lokala företagare att få nätverka sinsemellan, säger han i ett pressmeddelande.

Målbilden från start har legat på att antalet deltagare ska vara på rekordnivå. Det är närmare 200 anmälda till galan.

– Med bokningsläget för VimmerbyGalan ser det redan nu ut som att vikommer få sätta lapp på luckan. Såklart är detta ett fint kvitto på att det vi i Företagarna verkar för under hela året har en stor betydelse likväl som att Galan verkligen varit saknad under sitt uppehåll. Det värmer att se det dedikerade arbetet som styrelsen lagt ned på förberedelser och samtalen sinsemellan som skapar bryggor för kommande evenemang. Jag ser mycket fram mot en kväll tillsammans med Företagar-vänner från hela kommunen, säger Marcus Hamlin, ordförande för Företagarna. 

Under galan kommer priser som Årets företagare, Årets Vimmerbybo, Årets unga företagare att delas ut. Även Vimmerby Föreningsliv Tillsammans-priset samt Vimmerby Handels pris och Vimmerby Turismförenings pris. Konferencier för kvällen kommer Fredrik Thalin att vara.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: