Annons:

Sök

Annons:

Christian flyttar sitt företag till ny lokal i Vimmerby:

Christian Johansson har drivit Profil & Kontor sedan 2005 och flyttar nu från Vimmerby Sparbanks byggnad till Böndernas hus. Tanken är att flytten ska vara färdig i månadsskiftet maj-juni. Foto: Ossian Mathiasson

Christian flyttar sitt företag till ny lokal i Vimmerby: "Känns som en nystart"

Efter att ha huserat i en av Vimmerby Sparbanks mindre lokaler i några år flyttar Profil & Kontor till ny lokal i Vimmerby. Flyttlasset går till Böndernas hus. 
– Det känns lite som en nystart, säger Christian Johansson. 

Annons:

Vimmerbyföretaget Profil & Kontor startade på Sevedegatan 2005 och har därefter hållit till i Sparbanksstiftelsens tidigare lokal och i en mindre lokal tillhörande Vimmerby Sparbank.

– Jag flyttade från Sparbanksstiftelsens tidigare lokal till en mindre lokal i samma byggnad under coronapandemin. Det var under en period som man fick skära ner kostnaderna. Jag har hållit till i ett litet rum de senaste åren, säger Christian Johansson. 

Nu berättar Christian Johansson att det är dags att flytta företaget och byta lokal i Vimmerby. Han tar över den lokal som vattenreningsföretaget MembramProTec har haft i Böndernas hus.

– Jag byter lokal för att öka synligheten och bli mer lättillgänglig. Nu när denna lokal blev ledig kände jag att det är dags att slå till. Jag var varit undanskymd och det har varit krångligt för kunder att ta sig till mig. Det är framför allt för synligheten som jag gör den här flytten och det är positivt att jag får ett skyltfönster ut mot vägen. 

"Ser fram emot att synas mer igen"

Christian Johansson håller på med flytten och siktar på att vara färdig och flytta in den 1 juni. 

– Flytten går bra. Jag håller just nu på att uppdatera sortimentet med nya varumärken och vill förnya mig. Jag har funderat på en flytt i ett och ett halvt år och inte hittat någon riktigt bra lokal förrän nu. Lokalen känns lagom som ett showroom. 

Han ser fram emot att välkomna folk till den nya lokalen från och med juni. 

– Det känns lite som en nystart. Jag ser fram emot att synas mer igen och få fler företag som vill komma och titta in sortimentet. Tidigare har det varit svårt att hitta när jag förklarar vägen i och med att jag inte har haft någon skylt. Jag sökte aldrig bygglov för att sätta upp en skylt på fasaden med tanke på att det bara skulle vara tillfälligt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: