Annons:

Sök

Annons:

Håkan Andersson och Lucas Eriksson ger tummen upp till veckans kickoff på Asonjakt i Vimmerby. Foto: Ossian Mathiasson

"Mästerkocken"-Lucas på besök när Vimmerbybutiken bjöd in till kickoff

Lucas Erikssons medverkan i TV4-programmet Sveriges Mästerkock gick inte obemärkt förbi. Han gästade nyligen Håkan Andersson på Asonjakt i Vimmerby och grillade hamburgare utanför butiken. 
– Jag har alltid sagt att det är viktigt att värna om det lokala, säger Lucas Eriksson. 

Annons:

Jaktsäsongen närmar sig och Håkan Andersson på Asonjakt i Vimmerby bjöd under onsdagen in till en kickoff inför det som komma skall. 

– Ett flertal leverantörer med fokus på jaktradio, vapen, optik och kläder fanns på plats och det gör att vi kan serva kunderna på ett bra sätt. Jag brukar försöka ha en upptakt om året, säger Håkan Andersson. 

Det stora dragplåstret i samband med kickoffen var Lucas Ericsson, Gullringssonen som slog igenom i TV4-programmet Sveriges Mästerkock och hamnade på en nionde plats. 

– Jag har jagat med Lucas tidigare och det är naturligt att vi har kontakt. Vi har pratat om att vi ska hitta på något någon gång och det föll sig så att den här dagen passade bra. Det märks att det kommer extra mycket folk nu när vi har Lucas här. Det är fantastiskt och alla är jättenöjda. Hans burgare är grym, säger Håkan Andersson.

"Följer mina riktlinjer"

Lucas Eriksson tycker att det kändes rätt att besöka Håkan Andersson på Asonjakt.

– Jag har alltid sagt att det är viktigt att värna om det lokala. Vi har bara en jaktbutik i Vimmerby och jag följer mina riktlinjer. Jag får mycket förfrågningar, men jag väljer ut vilka ställen jag vill besöka. Jag och Håkan har pratat om det ett tag och nu fick vi till det, säger Lucas Eriksson. 

Flytten till den nya butiken har betytt massor för Håkan Andersson och hans verksamhet.

– Starten i den nya butiken har varit fantastisk och skillnaderna är stora. Det är mer luft i butiken och jag har lättare för att visa saker och kunderna kan gå runt och titta på saker och ting. Det är ett enormt lyft, det går inte att jämföra med min tidigare butik. Tack vare den nya butiken kan jag jobba med sånt som folk behöver och vill ha, säger Håkan Andersson. 

Vad tänker du kring framtiden?

– Det är bara att rulla på och jobba vidare. Målet är att jag förhoppningsvis kan anställa en person nästa sommar, säger Andersson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: