Annons:

Sök

Annons:

Hamburgerkedjan ryktas hit – så svarar vd:n

Hamburgerkedjan Bada Bing ska ha varit och tittat på lokaler i centrala Vimmerby. Foto: MostPhotos

Hamburgerkedjan ryktas hit – så svarar vd:n

Uppgifter till vår tidning gör gällande att en hamburgerkedja med rötterna i Jönköping är på väg hit. Man ska ha varit och tittat på en lokal, men vd:n säger att Vimmerby inte är aktuellt – just nu. 

Annons:

Bada Bing öppnade i Jönköping för tio år sedan. Själva beskriver man att filosofin ända sedan starten varit att lyfta hamburgare till en ny nivå och fokusera på detaljerna.

"När vi tänker hamburgare så tänker vi smak, känsla och detaljer", skriver Bada Bing, som finns i Jönköping, Habo och Falköping. Sedan inte särskilt lång tid tillbaka har man också etablerat sig i Nässjö. 

Enligt uppgifter till vår tidning har Bada Bing nyligen varit och tittat på lokaler i centrala Vimmerby. Uppgifterna bedömer vi som trovärdiga, men Bada Bings vd André Iskander säger sig vara förvånad över uppgifterna när vi når honom.

– Inte vad jag vet. Jag känner inte igen Vimmerby och det är inget vi har haft intresse av så här långt. Det är klart att det ryktas mycket, men så långt bort som Vimmerby har jag inte hört tidigare. Vi tittar och undersöker hela tiden och gör analyser åt olika håll. Vi har etablerat oss i Nässjö nyligen och då kan det säkert bli rykten om andra orter också, säger André Iskander. 

Om Bada Bing kommer att etablera sig i Vimmerby eller inte återstår alltså att se. 

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: