Annons:

Sök

Annons:

Nu kan du buda hem rådhuset – i pepparkaksform

Såhär ser Stigs Konditoris version av Rådhuset ut i pepparkaksform. Foto: Fastighetsbyrån

Nu kan du buda hem rådhuset – i pepparkaksform

I går startade Fastighetsbyrån i Vimmerby/Hultsfred en budgivning på ett något udda objekt. Rådhuset i Vimmerby är nämligen till salu – i pepparkaksform. Pengarna som kommer in skänks till välgörenhet.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Bakom den ståtliga byggnaden står Stigs Konditori i Gullringen. Boytan är satt till 0,5 kvadratmeter och utgångspriset låg på 0 kronor. Redan andra dagen har sex bud kommit in och högsta bud ligger på 5 555 kronor.

”Nu kan vi presentera ett nygräddat & imponerande pepparkakshus. Byggherren, Stigs Konditori, har låtit Vimmerby Stadshus stå modell & resultatet är som du ser en slående likhet. Vad sägs om den svenska fanan, dubbla skorstenar eller den majestätiska entrésidan med sexton fönster & tidstypisk entré med grön dörr.

Nu förenar vi på Fastighetsbyrån, tillsammans med anrika Stigs Konditori, nytta med nöje. Pepparkaksstadshuset auktioneras ut till högstbjudande och alla intäkter går till välgörande ändamål”, skriver Fastighetsbyrån i annonsen.

Budgivningen pågår fram till 18 december. Vinnaren av budgivningen får välja vad pengarna ska gå till – BRIS, SOS Barnbyar eller Stadsmissionen.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: