Annons:

Sök

Annons:

De båda lokala företagen inleder samarbete

Klara Kågefors på Fiore Floristdesign omgiven av ull- och skinnprodukter från nya samarbetspartnern Bäckängaprodukter på Åkemåla gård utanför Storebro. Foto: Micael Rundberg

De båda lokala företagen inleder samarbete

De båda lokala företagen Fiore Floristdesign i Vimmerby och Bäckängaprodukter på Åkemåla gård utanför Storebro inleder ett samarbete.

Annons:

Samarbetet mellan Klara Kågefors på blomster- och inredningsbutiken Fiore och Caroline Hemmingsson på Bäckängaprodukter startade med ett löst samtal när de träffades för en tid sedan. Ganska snabbt såg de gemensamma beröringspunkter och att deras verksamheter tangerade varandra på flera sätt.

Viktigt med djurhållningen

– Caroline hade inte någon direkt försäljningskanal via butik, och jag tyckte att hennes ull- och skinnprodukter passade jättebra hos oss nu när vi har mer inredningsprylar, berättar Klara Kågefors.

Så inleddes samarbetet och nu har Klara plockat in valda delar av Bäckängaprodukters sortiment i sin butik – allt från veganska sittdynor och fällar, till julkulor och tovade ulltvålar.

– För mig var det viktigt att ull- och skinnprodukterna kommer från en lokal aktör, när vi plockade in det. På så sätt kan vi garantera en bra djurhållning och hög kvalitet på hantverket, säger Klara.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: