Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Mäklaren från Rumskulla prisad: ”Jätteroligt såklart”

Albin Isaksson från Rumskulla har utsetts till Länsförsäkringars främsta bostadsrättsmäklare i januari. Foto: Pressbild

Mäklaren från Rumskulla prisad: ”Jätteroligt såklart”

Albin Isaksson från Rumskulla är nästan helt ny i mäklaryrket – och starten har slagit alla förväntningar med råge. Första året blev Isaksson nominerade till titeln årets rookie och i januari blev han utsedd till månadens främsta bostadsrättsmäklare inom Länsförsäkringar.
– Det är såklart jätteroligt och skönt att redan nu få utdelning på allt hårt jobb man har lagt ner, säger han.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Efter att ha studerat till mäklare i Malmö påbörjade Albin Isaksson – också känd som fotbollsspelare i Djursdala SK – sin bana inom yrket på Länsförsäkringar i Linköping för cirka ett år sedan.

Det har gått som på dans. Isaksson blev nominerad till årets rookie inom Länsförsäkringar förra året och i januari blev han utsedd till koncernens främsta mäklare när det gäller bostadsrätter.

– Det är alltid skönt när hårt jobb uppmärksammas. Jag lägger ned extremt mycket tid och prioriterar varje kund exakt lika mycket. Det finns många duktiga mäklare men det som skiljer oss åt är ofta hur hårt man är villig att jobba och hur fokuserad på varje affär man kan vara, säger han och fortsätter:

– Jag känner även att jag har hittat en otroligt bra arbetsgivare med bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak. Jag har även fantastiska mentorer och kollegor. När man spenderar så mycket tid på jobbet skulle det aldrig funka om man vantrivdes. Jag trivs väldigt bra helt enkelt. Det ger självtroende och extra motivation.

"Närmar oss helt klart" 

Isaksson tycker att jobbet har varit ungefär som han väntade sig:

– Det måste jag ändå säga att det är. Jag var inställd på att borra ned huvudet och jobba. Det är ganska vanligt att man inte är så långvarig inom denna bransch. Jag tror det handlar om att folk har en helt annan bild av vad jobbet innebär.

Vad tror du om bostadsmarknaden i år?

– Jag tror det kommer vara ett väldigt bra år. Vi hade en väldigt bra andra halva av förra året och det finns inget som tyder på att det inte håller i sig. Vi är inte riktigt uppe på nivåerna 2017, men vi närmar oss helt klart.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: