Annons:

Sök

Annons:

Nu startar Vimmerbyprofilerna företag ihop

Nu startar Vimmerbyprofilerna och tillika svågrarna Johan "JC" Carlsson och Jens Carlsson företag ihop. De hyr lokaler av Eklunds Företagscenter i Vimmerby. Foto: Privat

Nu startar Vimmerbyprofilerna företag ihop

De är båda kända idrottsprofiler i Vimmerby – och tillika svågrar. Men nu kan Johan Carlsson och Jens Carlsson även titulera sig kollegor, då de driver det nystartade konsultbolaget JMC Affärsutveckling AB tillsammans.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jens Carlsson har lång erfarenhet av förändringsledning och affärsutveckling avseende nyproduktion inom husbranschen.

– I mars i år startade jag upp JMC Affärsutveckling AB. Med den bakgrund jag har tänkte jag att jag skulle arbeta som konsult mot de kontaktytor jag har. Ganska snabbt var det en person i min närhet som blev intresserad, säger Jens, skrattar och syftar på svågern Johan "JC" Carlsson.

Kompetenserna touchar varandra 

Johan har mångårig erfarenhet från fönsterbranschen, och det lösa snacket mellan de båda blev allt mer konkret.

Detta resulterade att i Jens och Johan nu äger bolaget tillsammans, där Johan kommer vara intiktad på att arbeta med varumärket JMC Fönster.

– Våra kompetenser touchar varandra. Jag säljer ju klimatskalen, men där ingår ju också många gånger fönster, säger Jens.

Ser utveckling 

Till att börja med arbetar man uteslutande som konsulter business-to-business, men man tittar även på att framöver kunna erbjuda sina tjänster lokalt till privatkunder.

– Framför allt handlar det då om att med vår kunskap kunna hjälpa till vid nybyggnationer av hus, men i förlängningen även fönsterleveranser och montage. Genom en kontakt når våra kunder en bred kunskap och ett stort utbud av leverantörer, säger Jens Carlsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: