Annons:

Sök

Annons:

Mångårig bilhandel i Vimmerby läggs ned – här är nya inriktningen

Nilssons Bilhall i Vimmerby läggs ned till följd av coronapandemin. Foto: Micael Rundberg

Mångårig bilhandel i Vimmerby läggs ned – här är nya inriktningen

Bilhandlaren Nilssons Bilhall i Vimmerby lägger nu ned till följd av coronakrisen, det meddelar företaget via ett pressmeddelande. Istället för handel kommer man enbart att satsa på sin serviceverksamhet. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Flera företag har tvingats till nedläggning eller omorganisering under coronakrisen. En av dessa är Nilssons Bilhall i Vimmerby, som nu meddelar att de lägger ned sin verksamhet. I ett pressmeddelande skriver företaget att krisen har påverkat bilhallen hårt och att de nu tvingas lägga ner efter 52 år i branschen. Nilssons Bilhall har under åren sålt många olika märken, men är på senare tid mest känt för sin försäljning av Toyota-bilar. 

I pressmeddelandet tackar Nilssons Bilhall de kunder man haft: "Under åren har vi haft äran att skapa och bevara långvariga kundrelationer och det har varit ett fantastiskt nöje att få följa våra kunder genom livet".

Företaget meddelar att man trots nedläggningen av bilhallen kommer fortsätta och utveckla sin verkstadsverksamhet som inte påverkats av pandemin. 

"Vår serviceverkstad har klarat sig väldigt bra under pandemin och vi har haft en bra beläggning hela året och inte behövt göra någon permittering. Vi har både vilja och utrymme att, på sikt, utöka vår personalstyrka i skadeverkstaden", skriver företaget i pressmeddelandet. 

 


Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: