Annons:

Sök

Annons:

  • Lång kö till Jysk när de öppnade i nya lokaler:

    Patrick Hansen, butikschef på Jysk i Vimmerby, var glad när Jysk öppnade sin butik på Östra Ceos. Foto: Ossian Mathiasson

  • Lång kö till Jysk när de öppnade i nya lokaler:
  • Lång kö till Jysk när de öppnade i nya lokaler:
  • Lång kö till Jysk när de öppnade i nya lokaler:
  • Lång kö till Jysk när de öppnade i nya lokaler:

Lång kö till Jysk när de öppnade i nya lokaler: "Underbar känsla"

I dag har Jysk öppnat i nya lokaler på Östra Ceos i Vimmerby. Kön in till butiken var lång när dörrarna öppnades på torsdagsmorgonen. 
– Vi har jobbat hårt i så många veckor och nu har vi öppnat. Det är en underbar känsla, säger Patrick Hansen, Jysks butikschef i Vimmerby. 

Annons:

Intresset var av förståeliga skäl stort när inredningskedjan Jysk slog upp portarna till sina nya lokaler på Östra Ceos i dag. Kön ringlade sig lång utanför entrén till Jysk strax före klockan 8.00 och det blev coronaanpassad nyöppning med en väktare som räknade kunder på plats. 

Patrick Hansen njöt i fulla drag när Dagens Vimmerby fick en intervju med honom under hektiska premiärdagen i nya lokaler. 

– Jag har en väldigt bra känsla. Jag är jätteglad för att vi äntligen får komma till det här nya, stora och fina palatset. Vi kommer från en gammal bilhall på Åbroallén och nu kliver vi in i ändamålsenliga lokaler som är byggda för vår verksamhet. Det blir ett helt annat sätt att jobba på. När vi pratar om arbetsmiljö med mera så får vi det 10 000 gånger bättre här. Vi har också fått ett mycket större lager med bra utrymme, säger Patrick Hansen. 

I den nya butiken har Jysk möjlighet att bygga miljöer och visa ett brett sortiment med färdigmonterade möbler. 

Lång kö i morse

En strid ström med besökare hittade till Jysk och Patrick Hansen kunde med glädje summera premiärdagen med ett brett leende. 

– Det har varit en jättesuccé. Det är klart att vi är inne i en coronapandemi men vi har haft en vakt som har slussat in personer med jämna mellnarum och haft stenkoll på antalet personer i butiken, säger han och fortsätter:

– Det var en väldigt lång kö i morse. Vi har haft avspärrningar med staket.

Jag gissar att det var en skön känsla när dörrarna öppnades?

– Ja, absolut. Man har hållit på i så många veckor och det har varit många långa kvällar och nätter. Man blir känslig när vi får ett sådant fint mottagande med så mycket kunder. Jag var nära på att börja gråta. Man är ju så trött, man släpper loss alla känslor som man har inom sig. Vi jobbade med de sista detaljerna fram till öppningen. 

Vad säger du om mottagandet?

– Vi har haft ett mycket positivt mottagande. När folk kommer fram och pratar med mig så har de sagt att vi har fått ett jättelyft och att det är det snyggaste i Vimmerby. Det håller jag med om, det är verkligen något av det finaste som finns i Vimmerby. 

"Klart att det drar mycket folk till oss"

Han ser många fördelar med att Jysk har öppnat på Östra Ceos där bland annat Dollarstore har sin butik. 

– I och med att vi ligger bredvid Dollarstore så är det klart att det drar mycket folk till oss samtidigt som vi drar folk till dem. När man bygger nytt så kommer det mycket kunder per automatik. Vi har åtta medarbetare i Vimmerby och nu handlar det om att alla medarbetare ska komma in i nya rutiner i ny butik. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: