Annons:

Sök

Annons:

Nu kan du återuppleva Hultsfredsfestivalen. Den 10 september arrangerar Putte Svensson Hultsfred Rewind på Hotell Hulingen. Foto: Privat

UPPLEV HULTSFREDSFESTIVALEN IGEN – MEN BARA FÖR EN DAG

Den 10 september kommer du kunna uppleva Hultsfredsfestivalen igen. Då arrangeras nämligen Hultsfred Rewind på Hotell Hulingen.
– Vi ska försöka skapa en endagsfestival med massor av nostalgi – allt från filmade konserter till klassisk festivalmat, berättar Putte Svensson Sahlin.

Annons:

Tankarna på en nostalgidag där man ska kunna uppleva Hultsfredsfestivalen igen har funnits länge hos Putte Svensson Sahlin, en av festivalens grundare och som i dag driver Hotell Hulingen i Hultsfred.

– Det finns så mycket inspelat material från festivalen, framför allt konserter, så vi kände att det vore kul att använda det på något sätt, säger Putte.

Under Hultsfred Rewind kommer man visa en festivalkonsert i timmen på Hotell Hulingens storbildsskärm med artister som bland annat Håkan Hellström, Saha Hotnights, The Hives, Bob Hund, Hellacopters och Marit Bergman.

Klassisk festivalmat

Utöver konserterna kommer också Mats Trondman finnas på plats och berätta om sin nysläppta bok ”Hultsfredsfestivalen: Punkens etos, festivalens anda och entreprenörskapets vara” och man kommer också kunna käka festivalmat.

– Det blir bland annat tunnbrödsrulle och langos, så alla kommer känna igen sig, säger Putte och skrattar.

Under dagen kommer också Rockarkivet och festivalutställningen på Klubben hålla öppet plus att det kommer arrangeras en skivmässa.

– Jag tror att många känner ett behov av att återuppleva känslan av festivalen på något sätt – att få träffa folket som var där och prata. Många har man ju inte sett på 20 år även om de inte bor så långt bort, och på den tiden var ju festivalen den naturliga samlingspunkten. Sedan tror jag att det här formatet kan bli bra, där man kan komma och gå som man vill under dagen, säger Putte Svensson Sahlin.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: