Annons:

Sök

Annons:

Abba-stjärnan från Västervik köper nytt lyxhus

Björn Ulvaeus ska ha köpt ett nytt lyxhus på Djurgården. Foto: Arkivbild

Abba-stjärnan från Västervik köper nytt lyxhus

Abba-grundaren och Västerviks stora son Björn Ulvaeus har köpt nytt lyxhus. Det rör sig om Jonas Bergströms Villa Stora Astringe på Djurgården. Det bekräftar Ulvaeus för Expressen. 

Annons:

Prinsessan Madeleines ex-fästman Jonas Bergström har bott i lyxvillan på Djurgården tillsammans med sin hustru sedan 2019. Men nu har man flyttat ut och en annan världskänd person från Västervik har lagt en del slantar för att få tillgång till bostaden. 

Det var Svensk Dam först att rapportera om. 

– Det stämmer, men det är ingenting som jag vill tala om, säger Björn Ulvaeus till Expressen. 

Villa Stora Astringe består av tre våningar utspridda över 285 kvadratmeter och har nio rum med kök. Paret Bergström tycks ha gjort en riktigt bra affär. För fem år sedan var priset 29,5 miljoner kronor.

Enligt Svensk Dam betalar Ulvaeus betydligt mer stålar. Huset har nämligen inte varit till salu, men paret Bergström kunde inte tacka nej till hela 60 miljoner kronor, enligt tidningen.

Ska flytta in i höst

Björn Ulvaeus och Christina Sas väntas flytta in i huset under hösten. Då blir de bland annat grannar med prinsessan Sofia och prins Carl Philip samt Abba-kollegan Benny Andersson. 

Det är Sveriges monark, Carl XVI Gustaf, som har dispositionsrätt över Djurgården. Det ger honom rätt att godkänna alla som flyttar in. 

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: