Annons:

Sök

Annons:

  • Dags för årliga tvådagarsfesten igen – norsk och svensk epadunk på programmet

    Fredag och lördag, 4 och 5 oktober är det dags för årets upplaga av Vimmerby gungar på Kharma. Foto: Stefan Härnström, arkivbild

  • Dags för årliga tvådagarsfesten igen – norsk och svensk epadunk på programmet

    Christopher Novratidis, ägare till nattklubben Kharms ser fram emot helgen och tror att det kommer att bli mycket folk. Foto: Stefan Härnström , arkivbild

Dags för årliga tvådagarsfesten igen – norsk och svensk epadunk på programmet

Det ser ut att bli trångt på dansgolvet när Kharma återigen arrangerar tvådagarsfesten Vimmerby gungar  fast den här gången inomhus. Norsk och svensk epa-dunk för både en yngre och något äldre publik står på programmet, och Kharmas ägare Christopher Novratidis är nöjd med försäljningen av förköpsbiljetter.
– Det kommer bli mycket folk! säger han till vår tidning.  

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby gungar på nattklubben Kharma har blivit ett återkommande och för många efterlängtat event. Christopher Novratidis, ägare till Kharma, anordnade musikfesten för första gången 2015, och förutom under pandemin har eventet anordnats varje år. I år, liksom de sista åren, blir det ett tvådagars inomhusevent med fokus på epa-dunk – skillnaden den här gången är att arrangemanget hålls inomhus.

– Många ser fram emot en tvådagarsfest. En del vill ut på fredagskvällen och andra på lördagskvällen så det blir en bra kombination, säger Christopher Novratidis. 

Två starka band inom epadunk-genren är bokade till helgen.

– Vi har gjort så att vi kör på norskt på fredagkvällen och svenskt på lördagkvällen. Det är samma musikstil, men lite olika målgrupper. "Söte och rare gutter" från Norge spelar norsk dunk för den lite yngre målgruppen, och Sofie Svensson på lördagen kör också epadunk men för de lite äldre, förklarar Novratidis. 

Försäljningsmässigt ser det ljust ut inför helgen, men det är en bit kvar till utsålt.

– Biljettmässigt har det rullat på bra och tvådagarsbiljetterna gick så bra första veckan att vi fick släppa fler. Det kommer att bli mycket folk. Vi hoppas på fullsatt även om det kanske är att ta i när det är två-dagars. Många köper biljett i sista stund! 

Vad ser du fram mest emot? 

– Att det ska bli söndag så att jag får vila lite, skrattar Christopher. Nej men skämt åsido så är det nog när kvällarna drar i gång. När klockan slår 21 på fredag och 22 på lördag och allt är på plats och rullar som det ska. Då kan man slappna av lite! 

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvimmerby.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: