Annons:

Sök

Annons:

SPORTPODDEN: Möt Vimmerby IBK:s lagkapten

Sportpodden har släppt ett nytt avsnitt tillsammans med VIBK:s lagkapten Ammelie Lennström. Lennström berättar om avancemanget upp till division ett och vad som krävs av laget för att etablera sig i ettan.
Hon förklarar även vad tränaren Jonas Friberg betytt för laget och vad hon har för förtroende för hans ledarskap. Vi får även en inblick i vad som händer i omklädningsrummet.

Annons:

Efter en lång karriär har hon nu som lagkapten lyckats leda laget och drivit dem uppåt i seriesystemet – nu är frågan, hur ser hon på framtiden? Ni får alla svar i detta avsnitt.

Vi kommer även att tippa resultat för en del av helgens matcher som spelas. Avsnittet är sponsrat av Coop Vimmerby som ska göra en stor investering i butiken för att förbättra för sina kunder.

Som medlem i Coop får du fantastiska erbjudanden och rabatter varje vecka. Dessutom får du 5% tillbaka varje gång du handlar med ditt medlemsskap som du kan utnyttja till resor, värdecheckar, upplevelser eller som pengar när du handlar mat.

Som vanligt har avsnittet producerats av Matilda Strömdahl och Malin Söderlund. Podden kan du lyssna på hos ITunes, Acast, Soundcloud och genom att trycka Play nedan: 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: