Annons:

Sök

Annons:

SPORTPODDEN: I huvudet på bowlingstjärnan Jesper Svensson

Det nya avsnittet av Sportpodden besöks av bowlingesset Jesper Svensson. Foto: Swebowl

SPORTPODDEN: I huvudet på bowlingstjärnan Jesper Svensson

Äntligen är det här - avsnittet som många efterfrågat! I detta avsnitt gästas vi av bowlingstjärnan Jesper Svensson som spelar med en tvåhandsfattning och innehar det svenska rekordet, 2 122 poäng (med 78 strikear) på åtta serier.

Annons:

Jesper kom precis hem från USA, där han varit i flera veckor och tävlat, direkt hit till Vimmerby för att gästa oss i Sportpodden. Vimmerbysonen har slagit igenom fullständigt inom bowlingbranschen och rankas som en av världens bästa bowlare.

Sportpodden har tagit pulsen på Jesper. I avsnittet beskriver han hur det var att vinna Lilla bragdguldet på idrottsgalan mot stora namn och idrottsprofiler som Ebba Andersson (längdskidor) och Victor Nilsson Lindelöf (fotboll). Han förklarar även hur det är att livnära sig på bowlingen och hur en vanlig dag på jobbet ser ut för en professionell bowlare.

Vi får också höra hur Svensson berättar om uppväxten i Vimmerby och vad staden har betytt för honom.

Avsnittet är sponsrat av Vimmerby Sparbank som ger en hel del tips i hur man kan tänka i sitt sparande för att nå sina mål och drömmar. Programmet är producerat av Matilda Strömdahl och Malin Söderlund. 

Sportpodden finns på Acast, Podcaster och Soundcloud. Du kan även lyssna här. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: