Annons:

Sök

Annons:

Stark vändning gav allsvensk seger för Vimmerby BK

Albin Sandberg var poängbäst i Vimmerby BK när de vände och vann förmiddagens match i bowlingallsvenskan mot BK Brio. Foto: Arkivbild

Stark vändning gav allsvensk seger för Vimmerby BK

Det började bra för allsvenska Vimmerby Bowlingklubb, som spelar två matcher i Nyköpings bowlinghall i dag. På förmiddagen svarade man för en stark vändning och vann till slut mot BK Brio.

Annons:

I den första serien mot Brio hamnade Vimmerby i underläge med 4-1 och efetr två serier var ställningen 7-3. Men tack vare starka 4-1 i både den näst sista och den sista serien vände VBK och vann med 11-9.

I och med segern gick Vimmerby om Brio i tabellen. VBK, som fick sin hemmapremiär inställd, har bara spelat matcher i bortahallar hittills den här säsongen. Dessa har resulterat i en förlust, en oavgjord och nu en seger.

Kägelpoängen vann Brio med 6272-6264.

Individuellt för VBK: Albin Sandberg 889, Jonny Sandberg 815, Morgan Holmström 802, Peter Bexenius 778, Tobias Asklöf 778, Robin Stefansson 721, Isac Wall 575 (3), Peter Thorstensson 531 (3), Frida Sethsson 375 (2)

Nu väntar lite vila innan det är dags för nästa match i Nyköpings Bowlinghall då serieledande storfavoriten Stureby väntar.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: