Annons:

Sök

Annons:

Klubbmästerskap i discgolf avgjort – här är vinnarna

Storebro IF:s klubbmästerskap i discgolf har avgjorts. Ida Kennmark vann damklassen och Carl Falk herrklassen. Foto: Storebro IF

Klubbmästerskap i discgolf avgjort – här är vinnarna

Storebro IF anordnade sitt andra klubbmästerskap i discgolf i söndags. Förhandsfavoriterna Ida Kennmark och Carl Falk vann och kan titulera sig som klubbmästare. 

Annons:

Storebro IF:s andra klubbmästerskap i discgolf avgjordes i regn under söndagen. 29 medlemmar kom till spel och 2024 års klubbmästare är Ida Kennmark och Carl Falk.

Kommunmästerskapet spelas över två rundor och det sammanlagda resultatet avgör vem som står som mästare. 

Första rundans resultat präglades av regnet som vägrade ge med sig. Det blev jämnt spel och flera spelare hade möjlighet till bra slagläge inför den andra rundan. Till slut ryckte Carl Falk till sig ett försprång med tre kast över regerande mästaren Morten Ekeberg. Carl Falk bjöd bland annat på en ace (hole-in-one) på hål sju.

Regnet fortsatte under andra rundan och många kämpade med greppet i vätan. Carl Falk lyckades hålla undan och satte fem raka birdies på hål 3–7, vilket till slut gav en segermarginal på åtta kast till tvåan Ludde Broström. 

På nydesignade Ö-hålet, hål tio, var det CTP (closest to pin). På runda ett vann Rikard Danielsson (129 cm) och runda två vann Alexander Sjölund (174 cm). 

”Vi kan summera en kul dag med ett härligt gäng på banan. Ett stort tack till eventsektionen som fixade med mat och fika mellan rundorna”, skriver Storebro IF Discgolf på sin Facebooksida. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: