Annons:

Sök

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Body laddat inför höstens hälsoevent –

Body Gym & Relax, med Cecilia Stålhandske, Ingela Koponen och Wisam Salim i spetsen, ser fram emot årets hälsoevent. Foto: Jakob Karlsson

Body laddat inför höstens hälsoevent – "Ska bli superroligt"

På lördag bjuder Body Gym & Relax in till en heldag i hälsans tecken. Det blir en mängd olika plats att välja mellan och dagen avslutas med föreläsning och middag.
– Det här blir tredje året vi gör det och alla nybörjarmisstag är avklarade, säger Cecilia Stålhandske.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Body Gym & Relax har arrangerat flera större träningsevent sedan gymmet öppnades för tre år sedan. På lördag är det dags igen då man erbjuder heldag med mängder olika pass, föreläsning och middag under namnet "Må Bra Vimmerby". 

– Jag tycker att det var stor skillnad mellan förra året och det första och vi har en bättre kvalité nu. I år hade vi fler anmälda tidigt och vi har fått in fler jättefina sponsorer. Större märken visar intresse för oss nu jämfört med tidigare. Vi har också fått till en bra bredd på upplägget när det gäller instruktörer.

"Syftet är att inspirera"

Dagen börjas med en gemensam uppstart innan tre olika träningsblock tar vid.

– Man kan välja ett, två eller tre block och det är ett event för människor som gillar att ha en aktiv vardag. Syftet är att inspirera människor som inte tränar och ha kul tillsammans. Det ska bli superroligt.

Kvällen avslutas med föreläsning och gemensam middag.

– Det här är ett bra sätt att binda ihop alla våra verksamheter med mässhallen, restaurangen och gymmet. Det är ganska unikt och gör att vi kan ha ett schysst pris på våra event. På sikt hoppas vi att vi ska kunna locka fler personer från andra områden till den här typen av event, säger verksamhetsledaren Wisam Salim.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: