Annons:

Sök

Annons:

Ny ordförande i Djursdala SK – flera nya personer kliver in i styrelsen

Fredrik Milton (mitten) är ny ordförande i Djursdala SK. Nils-Erik Pettersson slutar som sekreterare och Sven Karlsson som ordförande, båda lämnar också styrelsen. Foto: Djursdala SK

Ny ordförande i Djursdala SK – flera nya personer kliver in i styrelsen

Djursdala SK gör rejäla omtag i sin styrelse. Fredrik Milton blir föreningens fjärde ordförande genom tiderna och ersätter den mångårige ordföranden Sven Karlsson.
– Jag har ett stort DSK-hjärta, säger Fredrik Milton till DV.

Annons:

På Djursdala SK:s årsmöte tidigare i veckan skedde stora förändringar. Sven Karlsson avgår som ordförande efter 25 år, Nils-Erik Pettersson lämnar uppdraget som sekreterare efter nära 46 år och Ronnie Granström har gjort sitt i styrelsen. 

Till ny ordförande valdes enhälligt Fredrik Milton, som nu blir klubbens fjärde ordförande genom tiderna. Sedan tidigare har Folke Milton, Arne Roos och Sven Karlsson varit ordförande i klubben. Flera nya namn tillkommer i styrelsen och det sker en föryngring med de nya medlemmarna Johannes Karlsson, Jonathan Gunnarsson och Simon Henriksson. Annie Hermansson tar över uppdraget som sekreterare. 

– Jag får se om jag kan hålla i som ordförande lika länge som Sven (Karlsson). Det blir inte lätt. Det är inga lätta luckor att fylla, både Sven och Nils-Erik har haft ett driv för klubben i så många år. De ska ha ett stort tack, säger Fredrik Milton och fortsätter: 

– Jag ska försöka ta över och föra klubben vidare och hålla våra sektioner vid liv. Vi har fotboll, enduro samt gång och vandring. 

"Har ett stort hjärta"

Fredrik Milton har varit engagerad i föreningen under många års tid, spelat fotboll och kör numera enduro i den nya sektionen. 

Nu får han det ärofyllda uppdraget som ordförande. 

– Jag har ett stort DSK-hjärta och det är stort att få ett sådant ärofyllt uppdrag. Jag har hela tiden jobbat för klubbens bästa och nu blir vi ett nytt gäng som ska driva klubben. Det känns bra att Jan-Erik (Svensson), Stefan och Mia (Karlsson) och Joakim (Gunnarsson) är kvar i styrelsen. Jag hoppas att vi kan fortsätta och få in nya tankar och idéer i och med de nya styrelsemedlemmarna, säger Fredrik Milton. 

Vad är det för tankar?

– För andra året i rad har vi ungdomsverksamhet på fotbollssidan och det finns ungdomar på endurosidan. Det är sådant som vi måste jobba vidare med och hålla igång. Det är viktigt att hålla igång ungdomsaktiviteter för att kunna bredda intresset i hela bygden. 

Ekonomin ser bättre ut

Efter flera förlustår ser 2019 års ekonomi, med en månad kvar av året, betydligt ljusare ut för Djursdala SK. Prognoserna pekar i dagsläget mot ett nollresultat, eller i bästa fall ett litet plus. Anledningen till de positiva siffrorna är bland annat de höjda medlemsavgifterna och de ökade intäkterna på entré och kiosk.

Fakta

Djursdalas nya styrelse ser ut enligt följande: Fredrik Milton (ordförande), Annie Hermansson (sekreterare), Jan-Erik Svensson, Stefan Karlsson, Mia Karlsson, Joakim Gunnarsson, Johannes Karlsson, Jonathan Gunnarsson och Simon Henriksson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: