Annons:

Sök

Annons:

Heta känslor i derbyt – Lojal ska anmäla domaren

Viktor Gimolli var minst sagt upprörd över domarinsatsen i kvällens match. Foto: Arkivbild

Heta känslor i derbyt – Lojal ska anmäla domaren

Kvällens derby mellan Djursdala och Lojal blev en het historia. Lojal kände sig totalt bortdömda i 1-1-matchen – och nu ska man anmäla en av domarna.
– Vi kommer göra en anmälan. Den här domaren ska inte döma våra matcher mer, säger Viktor Gimolli.

Annons:

Vi tar situationen direkt. Lojal ledde med 1-0 borta mot topplaget Djursdala och var på väg mot anfall – då vinkade den assisterande domaren och DSK fick en frispark för att Lojals målvakt ansågs ha haft bollen i händerna på fel sida straffområdesgränsen.

Lojal blev irriterat direkt vid signalen – och det blev förstås inte lugnare när veteranen Christian Simonsson smällde in frisparken och kvitterade.

– Jag tycker det var domarskandal, det är bara sjukt. Ingen hänger med i vad som händer. Från ingenstans räcker de upp flaggan och säger att det är frispark och att målvakten är utanför… Jag förstår inte. På en utspark, varför skulle vi riskera det? Jag har inga ord för det. Det är samma linjedomare som gjort såhär mot oss flera gånger. Man blir riktigt frustrerad. Det känns som att bli rånad.

Lojal kommer att anmäla domaren.

– Vi kommer göra en anmälan. Den här domaren ska inte döma våra matcher mer. Vi har dåligt rykte så ingen tror oss, man måste vara där och se det själv. Vi är ett gäng invandrare i andras ögon så folk tror oss inte. Man blir bara besviken. Många spelare idag kände för att sluta. Det var en stor besvikelse efteråt. Det är flera matcher nu när det hänt samma sak.

 "Visar en jäkla moral"

Om vi går till matchen så var DSK bättre i matchens inledning och i stora delar av första halvlek. Lojal var dock i ledning i paus sedan Ayman Abualhala nätat.

Kvitteringen har ni redan fått redovisad och delad pott ska Lojal vara mest tacksamt för. 

– Första halvtimmen är fenomenal. Vi trycker tillbaka Lojal totalt, vi hade fina vändningsbollar och tålamod. Vi kom runt på kanterna och har ett par riktigt heta chanser. 0-1 var en kalldusch. Kvitteringen blev omdiskuterad, men jag såg inte riktigt vad som hände. Jag hade blicken åt vårt håll. Spelmässigt är vi det bättre laget och helheten är jag jättenöjd med, jag tycker vi visar en jäkla moral, säger hemmatränaren Torbjörn Allvin. 

Markus Ahl och Christian Simonsson plussas i hemmalaget medan Aziz Ahmad Atai, Ayman Abualhala och Ardijan Mahmutaj lyste i Lojal.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: