Oavgjort i tät match mellan Vimmerby IF C och Rosenfors IK

Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

Vimmerby IF C och Rosenfors IK spelade oavgjort, 3-3, i en jämn och fysisk match i damfyran på lördagen.

Det var gästande RIK som hade ledningen i paus med 2-1 sedan initiativet växlat lite fram och tillbaka.

I den andra halvleken inledde Vimmerby starkast och vände till ledning 3-2, innan Rosenfors kvitterade med dryga kvarten kvar. I slutet av matchen brände hemmalaget en straff, och några fler mål blev det inte.

Vimmerbys mål gjordes av Kujtese Rexha 2 och Amanda Carlsson. För Rosenfors nätade Ellen Erlandsson och Emma Adolfsson.

Hos hemmalaget ville tränaren Lasse Gustavsson ge extra beröm till Agnes Dahl för en stark insats på den för henne ovana backpositionen. I övrigt tyckte han att hela laget agerade stabilt.

Lagledaren i Rosenfors, Niklas Johansson, gav hela laget beröm, men ville nämna Ines Karlsson och Lisen Hägg, båda födda 2007, som tog för sig och svarade för starka insatser. Extra plus också till Julia Johansson, som tog ett hårt arbete över hela planen för att stänga Vimmerbys spel, samt Andrea Emanuelsson som fick spela på flera olika platser i backlinjen och gjorde ett starkt jobb.