Annons:

Sök

Annons:

Lämnade efter uppflyttningen – här är Allvins nya uppdrag

Torbjörn Allvin kommer att fungera som assisterande tränare i Storebro IF kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

Lämnade efter uppflyttningen – här är Allvins nya uppdrag

Han förde upp Djursdala SK i division 4. Efter avancemanget deklarerade Torbjörn Allvin att det inte skulle bli någon fortsättning i DSK. Nu är han klar för en ledarroll i Storebro IF. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Torbjörn Allvin förde Djursdala SK till serieseger i division 5 den gångna säsongen. Allvin, som varit i DSK i flera säsonger, meddelade dock kort efter avancemanget till division 4 att det inte skulle bli någon fortsättning för honom i rödblått.

– Anledningen till att det inte blev en fortsättning i DSK beror på att jag skulle hamna i märkliga situationer med tanke på mitt arbete som sportchef på Vimmerby Tidning, då Djursdala efter seriesegern kommer att tampas med de bästa lokala lagen i kommunen, VIF och Gullringen, säger Torbjörn Allvin i ett pressmeddelande.

Nu står det klart att Allvin inte helt lämnar lokalfotbollen. "Todden" kommer att ingå i Storebro IF:s ledarstab 2022 och vara assisterande tränare till Peter Magnusson.

– Jag hade en träff med klubben förra veckan och det lät intressant. "Pecka" (Peter Magnusson) och jag känner dessutom varandra väldigt väl.

Storebro IF har gjort en stark frimånad och ser ut att kunna ställa ett starkt lag på benen i division 5.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: