Annons:

Sök

Annons:

Många lämnar klartecken för fortsatt spel i DSK efter degraderingen

Albin Isaksson har lämnat klartecken för fortsatt spel i Djursdala SK. Foto: Ossian Mathiasson

Många lämnar klartecken för fortsatt spel i DSK efter degraderingen

Djursdala SK får börja om i division 5 efter den ettåriga sejouren i division 4. Nu meddelar klubben att många spelare har lämnat klartecken för fortsatt spel. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson, sportsligt ansvarig i DSK, har påbörjat arbetet inför säsongen i division 5. Målet är att plocka in minst en handfull nya spelare.

"Vi har påbörjat en del samtal där, men det är ingenting som är klart ännu", säger Simon Henriksson i ett pressmeddelande.

Det finns många spelare som har meddelat att de tänker spela vidare kommande säsong. Det handlar om Albin Isaksson, Isack Thuresson, Dzenan Hrnic, Michael Karlsson, Isak Granström, Jakob Karlsson, Christoffer Swahn, Simon Lennartsson, Emil Sandberg, Imad Khankan, Andreas Gunnarsson och Felix Grönqvist. Alexander Sandberg har haft stora knäbekymmer, men kommer spela om knäet tillåter.

"En del av de här spelarna har varit en ryggrad i Djursdala i många år och att de redan sagt ja till fortsatt spel är väldigt roligt. Det betyder mycket att kunna presentera det redan nu i mitten av oktober trots att vi resultatmässigt hade en väldigt tung avslutning på division 4-sejouren. Vår förhoppning är att den här listan inom kort också bara ska växa", säger Simon Henriksson i pressmeddelandet. 

"Berodde inte på dem"

Dagens Vimmerby har tidigare rapporterat om att Markus Ahl och Patrik Larsson lägger fotbollsskorna på hyllan.

"Vi har en del andra rutinerade pjäser vi hoppas ska bestämma sig för att spela vidare, men det är ännu osäkert".

Vem som ska träna DSK under 2023 är oklart men de hoppas kunna hitta en lösning inom kort. 

"Vi för diskussioner med David (Henriksson) och ”Mulla” (Michael Milton) och hoppas förstås att det ska få fortsätta. Vår svaga avslutning i division 4 berodde inte på dem", säger Simon Henriksson. 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: