Annons:

Sök

Annons:

LOKAL FOTBOLLSBOMB – HAN ÄR KLAR FÖR SÖDRA VI

Niklas Gunnarsson är klar för Södra Vi IF. Foto: Arkivbild

LOKAL FOTBOLLSBOMB – HAN ÄR KLAR FÖR SÖDRA VI

Södra Vi IF kan presentera en värvningsbomb under torsdagen. 27-årige Niklas Gunnarsson lämnar Vimmerby IF för spel i division 5-klubben. 
– Det känns väldigt bra. Det har snackats lite varje höst nu i tre-fyra år om att det hade varit roligt och lira med vännerna som man umgås med på fritiden. Nu kändes det rätt att göra det, säger Niklas Gunnarsson till klubbens sociala medier.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Under torsdagskvällen släpper Södra Vi IF en riktig fotbollsbomb i den lokala fotbollen. 27-årige Niklas Gunnarsson, med meriter från spel högre upp i seriesystemet med Vimmerby IF, är klar för SVIF. 

Han har provtränat med klubben flera gånger under hösten och början av vintern. 

– Truppen är bra och det har varit bra träningsnärvaro de gånger jag har varit med och tränat. Sammanhållningen är bra plus att bortamatcherna är nära, säger han.

"Klassförstärkning rakt igenom"

Värvningen av Niklas Gunnarsson spetsar till SVIF:s trupp ordentligt. 

– Det är en klassförstärkning rakt igenom. ”Nicke” är en kompetent, vänsterfotad spelare med ett fruktat skott och ett brett register. Han har spelat högre upp i seriesystemet och kommer bli nyttig med sina erfarenheter. Det är också en spelare som jag och flera i laget känner väl så diskussionerna har pågått i flera års tid. Det känns otroligt roligt att våra vägar äntligen korsas även om media har uttryckt att det är ”knappast sannolikt” med en övergång, säger Ossian Mathiasson i Södra Vi IF:s sportgrupp.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: