Annons:

Sök

Annons:

Mer skadefritt SVIF körde över Eksjö:

Anton Brorsson gjorde två och Hannes Stefansson och Niklas Gunnarsson satte varsitt. Foto: Privat

Mer skadefritt SVIF körde över Eksjö: "Kunde gjort några mål till"

Topptippade Södra Vi IF har en skadeförföljd försäsong. Nu börjar läget ordna till sig och det visade sig på lördagen. SVIF vann klart mot IF Eksjö Fotboll med 4-2. 

Annons:

– Tittar man till chanser, så ska det kanske inte bli tvåsiffrigt, men med lite mer skärpa kunde vi gjort några mål till, säger SVIF-tränaren Michael Elmér.

För första gången på länge var ett flertal spelare tillbaka efter skadekänning. Ändå saknas fortsatt spelare som Martin Brorsson, Jonathan Gustafsson och Daniel Johansson.

– Inte för att förringa några, men vi börjar närma oss den uppställning som kanske är tänkt och det slagkraftiga Södra Vi som många andra lyft i media. Robin Hammar spelade 30, Joakim Hammar 60 och Ricky Gustavsson spelade också 30, säger Elmér. 

Vad gör ni bra i den här matchen?

– Vi spelar med ett större lugn och ett störe tålamod. Vi vågar trilla mer och är mer trygga i det. Det fanns en större glädje helt enkelt. Det tar jag med mig mest. Vi hade mungiporna uppåt hela vägen också. 

Anton Brorsson blev tvåmålsskytt och Hannes Stefansson och Niklas Gunnarsson gjorde varsitt.

– Det är en laginsats, men ska jag lyfta någon blir det Anton Brorsson. Han spelar med tålamod och fantasi. Även "Nicke" är en viktig motor för oss.

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: