Annons:

Sök

Annons:

Södra Vi nollat av serieledaren – viktig spelare skadad

Robin Hammar gjorde en stark insats för Södra Vi i förlustmatchen mot Ruda. Foto: Simon Henriksson

Södra Vi nollat av serieledaren – viktig spelare skadad

Trots en bra prestation återföll Södra Vi i tidigare synder och föll klart mot serieledaren Ruda. Hemmalaget vann med 3-0 efter 1-0 i paus.
– Vår inställning är en match i taget, säger tränaren Michael Elmér.

Annons:

Många tippade Södra Vi i toppen inför årets säsong. Så har det inte blivit och efter dagens förlust är det nog bara att ställa in siktet på nytt kontrakt. SVIF står på sju poäng efter åtta omgångar.

– Idag var det viktigt att åka iväg och studsa tillbaka inställnings- och krigarmässigt. Vi har tuffa matcher varje vecka så vi kan inte fundera på om vi är ett topplag eller inte. Vi måste fokusera på den spelinsats som ändå är bra, sedan måste vi få hål och utdelning.

 Viktig spelare utgick skadad

Ruda på bortaplan är en av säsongensn tuffaste uppgifter och inte blev det lättare av 1-0 i baken redan efter fyra minuter.

– Vi är inte riktigt med där, men sedan för vi spelet och det gör vi i andra med. De är sjukt duktiga på att förvalta sina chanser, vi har inte den precisionen riktigt, och det märks att vi möter ett topplag. Deras tränare tyckte att de inte förtjänade segern så det det är bittert, men ett fall framåt jämfört med senast. Krigarinsatsen lovar gott.

SVIF fick viktige Martin Brorsson skadad i första halvlek och Elmér tror att han blir borta ett par veckor.

– Han är en motor för oss så det påverkar lite grann. Han drog upp baksida lår och har haft problem med det tidigare. Vi har en trupp på 27 spelare så vi måste kunna ge andra chansen.

Robin Hammar och Anton Brorsson slet tappert.

Hur dystert tabelläget är för SVIF kan du se med egna ögon här.

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: