Annons:

Sök

Annons:

Här är spelarna som testade med FBSK – flera från samma klubb

Robin Hammar var en av flera SVIF-spelare som provtränade med FBSK i helgen. Foto: Simon Henriksson

Här är spelarna som testade med FBSK – flera från samma klubb

Under lördagen hade även Frödinge/Brantestads SK testmatch på Lundavallen. Sju spelare dök upp och hela fem av dem från Södra Vi IF. 

Annons:

Fotbollssäsongen är inte över för alla lag, men för samtliga som nyss avslutat den handlar det nu om att se om sitt eget hus. I lördags hade FSBK testmatch.

Spelarna som deltog var en kvintett från Södra Vi samt en spelare från vardera Målilla och Storebro. Från SVIF kom Albin Enwall, Kim Johansson, Niklas Gunnarsson, Pontus Holm och Robin Hammar. Även Pierre Ringström och Martin Gunnarsson fanns på plats. 

– Vi hade bjudit en hel del spelare, men det blev en del sjukdomsbesked och så. Frödinge och Södra Vi har alltid varit nära varandra och det finns en relation mellan klubbarna. Flera har också tillhört vår förening tidigare och det är alltid intressant med sådana spelare. Det finns en relation mellan klubbarna, säger FBSK:s Tage Falk. 

FBSK har stort intresse för samtliga spelare som deltog. 

– Jag har en väldigt positiv känsla efter testmatchen och många låter intresserade. Många är jäkligt bra men det är alltid svårt att säga. Jag har fått besked från de flesta att man gärna kommer och tränar med oss. Steget till att skriva över sig är rätt stort och även om det är division 6, så är det ett stort beslut att byta klubb. Fotbollen är en rätt stor del av ens liv. 

Utan tränare

Niklas Gunnarsson, som också varit och provtränat med Vimmerby IF, vore förstås en drömvärvning för Frödinge/Brantestad. 

– Jag tror inte han någonsin stänger dörren till Frödinge. Sedan vet jag att han har många vänner i Södra Vi, men det beror nog mycket på hur grabbarna där tänker göra och vem som blir ny tränare. 

Johan Bengtsson har meddelat att han lämnar uppdraget som tränare för FBSK. 

– Det är något som man vill få klart och jag hoppas på en lösning snart. Vi har kommit fram till några namn vi ska höra av oss till och det finns några alternativ. Det är en del spår att gå på, säger Tage Falk.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: