Annons:

Sök

Annons:

  • 100 000 skäl att jubla för Södra Vi IF – hon blev årets SVIF:are

    En hel del priser delades ut när Södra Vi IF höll sin årsfest. Foton: Södra Vi IF

  • 100 000 skäl att jubla för Södra Vi IF – hon blev årets SVIF:are

    Ossian Mathiasson och Kicki Johansson.

100 000 skäl att jubla för Södra Vi IF – hon blev årets SVIF:are

Supprtersektionen överlämnade en gåva på 100 000 kronor och Kicki Johansson utsågs till årets SVIF:are. Det var två av höjdpunkterna när Södra Vi IF höll sin årsfest på lördagskvällen.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Det var rejält festligt när Södra Vi IF höll sin årsfest i Brunnssalongen i Södra Vi på lördagskvällen. Ett stort gäng priser delades sedvanligt ut och dessutom överlämnade supportersektionen en gåva på hela 100 000 kronor till föreningen.

Den person som fick ta emot pris som årets SVIF:are var Kicki Johansson, som är aktiv i såväl klubbens styrelse som i supportersektionen. "Hon är en glädjespridare som ställer upp i alla lägen och gör ett viktigt arbete för att alla i föreningen ska trivas och må bra" löd motiveringen.

Ungdomsledarna Andreas Danielsson och Mikael Arvidsson tog emot priset som årets ledare i föreningen.

Årets spelare

Mikael Hammarquist utsågs till årets spelare i A-laget. Träningspris till de spelare som under årets tränat flest gånger delades ut till i tur och ordning Kim Johansson, Ossian Mathiasson, Marcus Hedlund, Hannes Stefansson, Anton Brorsson och Martin Brorsson.

Lagkaptenen Martin Brorsson uppmärksammades dessutom för att ha passerat 200 A-lagsmatcher i Södra Vi IF.

Hannes Stefansson och Ossian Mathiasson mottog pris för flest spelade matcher 2023, 35 matcher vardera. 24 a-lagsmatcher och 11 b-lagsmatcher för Stefansson och 21 a-lagsmatcher och 14 b-lagsmatcher för Mathiasson.

Under årsfesten fick flera personer också ta emot färtjänsttecken. Silver (300 poäng) delades ut till Robin Hammar medan brons (200 poäng) delades ut till Pontus Holm och Anders Håårdh.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt
Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: