Annons:

Sök

Annons:

JÄTTEVÄRVNING AV TUNA – PLOCKAR MÅLKUNG I TRAKTEN

Diego Nicolas "Keko" Toribio Urrutia är presenterad av IFK Tuna. Foto: Arkivbild

JÄTTEVÄRVNING AV TUNA – PLOCKAR MÅLKUNG I TRAKTEN

Han har smällt in 45 mål på de två senaste säsongerna för Hultsfreds FK. Nu är han presenterad av IFK Tuna, som redan nu ser ut som en av de givna förhandsfavoriteten 2024.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Att Diego Nicolas "Keko" Toribio Urrutia varit aktuell för IFK Tuna har varit känt en längre tid. Nu har klubben offentliggjort värvningen av den glödhete forwarden.

"Keko", som han kallas, gjorde 15 mål i division 4 för HFK den gångna säsongen. När Hultsfred tog klivet upp i fyran 2022 vräkte han in 30 mål i femman.

Nu ska han åter spela i division 5, men den här gången i Tunas tröja.

"Keko är en snabb, teknisk forward som kan göra mål på allt. Han har ett driv och en teknik som inte många här omkring har", skriver Tuna på sina sociala medier.

– Vi är supernöjda med att Keko valde att spela hos oss denna säsongen. Jag har sett Keko många gånger i HFK, framförallt den säsongen dom spelade i 5:an och det är en grymt bra forward. Minns jag inte fel så gjorde han över 30 mål den säsongen. Vi hoppas att han kan vara med och hjälpa oss att konkurrera i toppen av 5:an, säger sportchefen Hampus Nilsson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: