Annons:

Sök

Annons:

PANGVÄRVNINGEN I HAMN – SANDHOLM TILLBAKA I H/T

Efter nio säsonger på vift återvänder Simon Sandholm till moderklubben Hjorted/Totebo 2024. Han blir därmed den sjätte spelaren som lämnar Västerviks FF för spel i en lokal division 5-klubb. Foto: H/T

PANGVÄRVNINGEN I HAMN – SANDHOLM TILLBAKA I H/T

Hjorted/Totebo rustar ordentligt den här frimånaden. En tidig julklapp i form av hemvändaren Simon Sandholm presenteras nu för alla H/T-supportrar.
”Den förlorade sonen är tillbaka i fadershuset”, skriver H/T på sin Facebooksida.

Annons:

Den målfarlige forwarden Simon Sandholm debuterade redan som 14-åring i H/T 2013.

”Han visade redan i unga år att det var en talang utöver det vanliga”, skriver H/T.

Efter säsongen 2014 lämnade han för spel i Vimmerby IF i division 2 för att sedan gå på fotbollsgymnasiet i Åtvidaberg fram till sommaren 2018. 

Han representerande därefter Vimmerby IF i division 3 2018 och 2019.  Vidare gick resan till Åtvidabergs FF där han fick känna på spel i både division 1 och division 2 2020 och 2021. 

Sex spelare har lämnat VFF

Efter en del skadeproblematik gick karriären vidare till VFF 2022 där han varit en tongivande spelare de senaste två säsongerna.

”Hans extrema snabbhet, spelförståelse och näsa för mål är något Hjorted/Totebo kommer dra mycket nytta av 2024”, skriver H/T. 

Det är nu sex tongivande spelare som har lämnat Västerviks FF efter säsongens slut. Tre har gått till IFK Västervik (Albin Liffner, Nils Alfonsson och Emil Bränning) och tre till Hjorted/Totebo (Mehmet Tekbas, Fabian Ring och Simon Sandholm). 

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: