Annons:

Sök

Annons:

SVIF tappade ledning hemma mot Hjorted/Totebo

Robin Hammar blev målskytt för SVIF på ett turligt sätt. Foto: Arkivbild

SVIF tappade ledning hemma mot Hjorted/Totebo

Efter ett misstag i Hjorted/Totebo hade Södra Vi det förväntade topplaget på gaffeln – men andra halvlek visade H/T kyla och lyckades vända till en rättvis 2-1-seger.

Annons:

H/T dominerade matchbilden i 90 minuter samtidigt som SVIF försvarade sig på ett väldigt fint sätt. I slutet av första fick Södra Vi in 1-0 på ett tydligt sätt.

– Det är en hemåtpassning, men vår målvakt slår hål i luften och det är 1-0 till dem. Det var väl det enda skottet på mål Södra Vi hade, säger Jimmy Svensson i H/T.

Efter paus tog Simon Sandholm bortalaget tillbaka in i matchen med en läcker frispark. Tio minuter senare, i 65:e minuten, kom även 1-2 genom Ville Grönwall.

– Det var en svår match, vi gör ingen topprestation. De står väldigt lågt och väntar på oss och i andra är de knappt på vår planhalva. Vi visade fin karaktär och kan vinna på många olika sätt. Vi kontrollerar allting bra, menar Svensson.

"Får energi där"

Peter Magnusson i Södra Vi tyckte att lagets insats var en klar förbättring jämfört med premiären.

– Vi gör en bra match mot ett förväntat topplag. De är duktiga på att trilla boll och har ett högt bolltempo. Vi har disciplinen och utnyttjar en slumpchans i första. I andra gör de ett fint frisparksmål och får energi där. Vi kunde störa dem och var nära poäng i prestationen, den var mycket bättre än mot HMIS.

Abdelrahman Ammar i målet stack ut i SVIF tillsammans med mittbacken Niklas Gunnarsson. Hela laget plussas för inställningen.

I Hjorted/Totebo var ingen bättre än någon annan.

Tabellen? Den hittar du här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: