Annons:

Sök

Annons:

PLATT FALL FÖR GULLRINGEN I TRANÅS

Gullringens spelande tränare Ola Lindblom hade svårt att förklara den svaga insatsen. Foto: Ossian Mathiasson

PLATT FALL FÖR GULLRINGEN I TRANÅS

Gullringens GoIF stod för en riktigt svag insats i Tranås ikväll. Det mesta saknades i spelet och ett taggat hemmalag vann med hela 4-0 (1-0).

Annons:

Första halvleken presterade Gullringen extremt långtifrån sin nivå.

– Vi började dåligt och hittade inte rätt. Det var en riktigt dålig första halvlek, jag vet inte vad det är med oss, suckar tränaren Ola Lindblom.

Tranås gjorde 1-0 efter tio minuter och Gullringen kändes nästan paralyserat. I paus tog man ett ordentligt snack och gjorde flera förändringar. Det gav spelmässig effekt i början av andra – men resultatmässigt gick det åt andra hållet. I 54:e kom 2-0 och 20 minuter senare hade hemmalaget gjort ytterligare två mål.

–  När vi är som bäst gör de 2-0 och sedan kommer 3-0 ganska snabbt och det blir lite uppgivet. Totalt sett är det en ganska dålig match.

Vad saknas?

– Det som saknas är inställning. Går vi till det så vinner inte Tranås med 4-0. Jag ska inte ta något från dem, det är ett erkänt duktigt lag, och de körde ett ganska bra presspel som vi inte reder ut.

Varför saknar ni inställning?

– Det är jättesvårt att analysera det, vi vet om att vi ska vinna en sådan här match om vi ska vara med där uppe. Nu är vi inte ens i närheten och det låser sig.

Beröm till någon gulsvart? No no. Tabellen kan du däremot se här.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: