Annons:

Sök

Annons:

VIF på jakt efter sjätte raka segern mot svårt motstånd

Vimmerby IF har fått jubla över många mål och idel segrar i början av seriespelet i division 2. Kommer sjätte raka segern hemma mot Ulricehamn i dag? Foto: Ossian Mathiasson

VIF på jakt efter sjätte raka segern mot svårt motstånd

Maximala 15 poäng efter fem matcher. I dag går Vimmerby IF för sjätte vinsten mot Ulricehamns IFK.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Vimmerby IF har fått bästa tänkbara start på årets säsong i division 2 och toppar serien med 15 poäng och +19 i målskillnad.

– Vi ligger rätt i banan, har inte släppt in så många mål och är starka offensivt. Det gäller att sätta försvarsspelet. Chanser får vi alltid och då är vi farliga, säger tränaren Pierre Brorsson. 

I dag kommer Ulricehamn på besök, ett lag som VIF spelade målrika matcher mot i fjol. VIF vann bortamatchen med 5–3 och hemmamatchen slutade 4–4 där VIF gick ifrån till 2–0, släppte in fyra raka mål och kom tillbaka till 4–4. 

– Vi möter flera tuffa lag i närtid. Jag vet att Ulricehamn är jättebra och vi har haft problem med dem tidigare. Vi vet på förhand att det blir en tuff match och här måste vi ge allt. De har ett bra lag rakt igenom och vi vet att vi fick kämpa rejält för att ta poäng mot dem i fjol. Jag vet inte hur deras lag ser ut i år. De har fått en tuff start, men de har inte fått stortorsk, säger Brorsson. 

"Natta" är inte tillgänglig

Nathalie Johansson återfinns alltjämt på frånvarolistan efter den skada hon ådrog sig i början av matchen mot Wreta Kloster.

– ”Natta” är inte tillgänglig. Hon mår rätt så bra och joggade både måndag och tisdag, men hon har inte gjort något mer än att jogga.

Tessa Svensson, tremålsskytt när VIF B besegrade Rosenfors IK med 3–0 i måndags, är med i matchtruppen och börjar på bänken. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: