Annons:

Sök

Annons:

Mirakelvändning av Södra Vi mot Lojal – låg under med 0-3

Jesper Wessman smällde in två mål för Södra Vi i segern mot Lojal. Foto: Stefan Härnström

Mirakelvändning av Södra Vi mot Lojal – låg under med 0-3

0 poäng på kontot och 0-3 mot Lojal. Då hittade Södra Vi en energi som få trodde fanns. Laget kämpade och kämpade och 0-3 förvandlades till 4-3.
– Det kan vara en viktig seger för fortsättningen. Att vända 0-3 är moralhöjande, säger tränaren Peter Magnusson.

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Lojals Viktor Gimolli visste inte om han trodde att det skulle vara sant. Från 3-0 och årets bästa spel – till 3-4 mot tabelljumbon.

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag är chockad. Det är helt sjukt. Vi var överlägsna i första och har bud på fler mål. Den var suverän. I andra vet jag inte vad vi sysslar med och de får energi. När de gör 3-2 blir det skakigt och de vänder matchen. Det ska inte kunna hända. Tittar man på första spelar vi ut dem helt. Vi spelade vår finaste fotboll… Men sen, vi ville bara framåt och göra fler mål. Ibland tänker vi inte fotboll, säger Gimolli.

”Tänkte att vi skulle vända”

Kastriot Jashari gjorde Lojals första mål och spelade fram Deart Agushi till det tredje. SVIF gick ned på femmannamittfält och lade upp planen i paus.

– Vi har en bra dialog i paus och killarna visade verkligen att de ville vinna matchen. Vi delar upp matchen i tiominuterperioder och säger att vi ska vinna dem och så går killarna ut och gör det, säger Magnusson. 

Vad tänkte du vid 0-3?

– Jag tänkte att vi skulle vända givetvis.

Niklas Gunnarsson och Jesper Wessman stod för SVIF-målen på ett jämböridgt sätt. Gunnarsson blev den store hjälten med sitt 4-3-mål på straff i slutskedet. I SVIF får alla beröm för avslutningen. I Lojal stack Kastiot Jashari och Meris Hasanbegovic ut lite extra.

Tabellen finns här. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

LEDIGA JOBB

LEDIGA BOSTÄDER

VECKANS FRÅGA


Rösta Se resultat
Läs in fler nyheter

Annons:

Annons: